Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 19

Ispanijoje pradėti skaičiuoti galimi Šaro įpėdiniai

Po to, kai „Barcelona“ pralaimėjo Ispanijos krepšinio Karaliaus taurės turnyro ketvirtfinalyje Malagos „Unicaja“ ekipai, šios šalies žiniasklaidoje dar aktyviau pradėta kalbėti apie galimą Šarūno Jasikevičiaus atsisveikinimą su katalonų klubu.

Jau kurį laiką kalbama, kad „Barcelona“ turės apriboti savo krepšinio sekcijos išlaidas, o vienu iš galimų taupymo variantų galėtų tapti atsisveikinimas su vyriausiuoju treneriu. Š.Jasikevičiaus kontraktas su klubu baigsis birželio 30-ąją, tad tokios permainos įmanomos be papildomo finansinių niuansų derinimo.

Eurolygoje „Barcelona“ šiuo metu užima trečiąją vietą, turi visas galimybes laimėti tiek šį turnyrą, tiek Ispanijos čempioną, tad oficialių kategoriškų sprendimų niekas tikrai nedarys. Tą pabrėžė ir su žiniasklaida kalbėjęs krepšinio klubo generalinis direktorius Juanas Carlosas Navarro. Anot jo, šiuo metu dar per anksti daryti bet kokias išvadas, o klubo vadovybė visiškai pasitiki žaidėjais ir treneriu.

Vis dėlto „Barcelona“ nežaidžia taip, kaip visi, įskaičiuojant ir Š.Jasikevičių, norėtų. To atspindys – pralaimėjimas Karaliaus taurės ketvirtfinalyje.

Po šio smūgio „Cronica Global“ žurnalistas Lluisas Regasas paskelbė straipsnį nedviprasmišku pavadinimu: „Kelias į „Barca“ atsinaujinimą veda per Š.Jasikevičiaus pasitraukimą.“

Anot žurnalisto, trenerio santykiai su kai kuriais žaidėjais yra įtempti, o ir pats Š.Jasikevičius nėra mėgstamas klubo prezidento Joano Laportos.

L.Regasas teigia, kad J.C.Navarro, nepaisant išreikšto visiško pasitikėjimo, jau dairosi lietuvio įpėdinio. Teigiama, kad perimti „Barcelona“ vairą gali būti patikėta Xavi Pascualiui arba Las Palmo „Gran Canaria“ strategui Jakai Lakovičiui.

Be to, žurnalistas teigė, kad „Barcelona“ neketina kitam sezonui pasilikti Kyle‘o Kuričiaus ir Sertačo Šanli, kurių kontraktai, kaip ir Š.Jasikevičiaus, baigsis po šio sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas