Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 31

Ištraukti Ispanijos taurės burtai: „Barca“ žais prieš Šaro mėgstamo trenerio ekipą

Ispanijoje ištraukti Karaliaus taurės burtai, suskirstę aštuonias komandas į keturias poras. Savo varžovus sužinojo ir Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Katalonai taurės ketvirtfinalyje grumsis su Manresos „Baxi“ ekipa.

Šį klubą šį sezoną treniruoja ne sykį Š.Jasikevičiaus girtas treneris Pedro Martinezas, o su juo Manresa demonstruoja puikius rezultatus – su 13 pergalių ir 6 pralaimėjimais ACB pirmenybėse į priekį praleidžia tik Madrido „Real“ (16-3) ir „Barcelona“ (13-3).

Sėkmės atveju, „Barca“ pusfinalyje grumtųsi prieš „Valencia“ arba Mursijos UCAM. Pirmoji ACB lygoje rikiuojasi ketvirta (11-6), o UCAM užima šeštąją vietą (10-7).

Kituose ketvirtfinaliuose „Real“ kausis prieš Lugo „Breogan“ su Mindaugu Kačinu, o Badalonos „Joventut“ kausis su Tenerifės „Lenovo“.

Dėl Ispanijos taurės šiemet nekovos Vitorijos „Baskonia“ su Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu, nebuvusi pirmajame ACB aštuonete tuo metu, kai buvo nuspręstas Karaliaus taurės dalyvių klausimas. Šiuo metu baskų ekipa jau yra pakilusi į septintą poziciją.

Turnyras vasario 17-20 dienomis vyks Granados mieste.

Praėjusiais metais Karaliaus taurę laimėjo „Barcelona“, finale 88:73 įveikusi „Real“. Šios dvi komandos yra laimėjusios daugiausiai Ispanijos taurių – „karaliai“ 28, o katalonai – 26.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas