Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 04

K.Evanso klausimų sulaukęs I.Brazdeikis – apie A.Trinchieri energiją ir „Žalgirio“ potencialą

Po sezono Pirėjo „Olympiakos“ gretose į Nemuno salą sugrįžęs Ignas Brazdeikis tapo paskutine 2024-2025 metų sezono Kauno „Žalgirio“ dėlionės dalimi. Krepšininkas 15min portalui pasakojo apie prisvilusį etapą Graikijoje, Keenano Evanso klausimus apie „Olympiakos“ ir širdyje nešiotą skaudulį dėl rinktinės nesėkmės Puerto Rike.

Antradienį surengtoje Kauno „Žalgirio“ atviroje treniruotėje plačiausia šypsena puošė sugrįžusio Igno Brazdeikio veidą.

Krepšininkas ir kvailiojo su komandos draugais bei treneriu Andrea Trinchieri, ir šiltai bendravo su gausiai susirinkusiais žurnalistais.

„Labai pasiilgau „Žalgirio“. Visi mano sugrįžimą pasitiko išskėstomis rankomis. Labai smagu grįžti. Tai – puiki vieta tobulėjimui. Manau, kad yra surinkta puiki komanda, kuri dabar stipriai dirba ruošdamasi sezonui. Labai malonu grįžti į „Žalgirio“ komandą“, – 15min portalui sakė I.Brazdeikis.

25-erių metų kairiarankis lietuvis prieš pat praėjusio sezono startą už išpirką iš „Žalgirio“ persikėlė į „Olympiakos“, su kuria sudarė trejų metų trukmės kontraktą pagal formulę „2+1“.

Vis dėlto Iggy kelias Atėnų priemiestyje nebuvo klotas rožėmis. Ribotą vaidmenį gavęs puolėjas Eurolygos turnyre vos dukart per sezoną pasiekė dviženklį rezultatyvumą, o lemiamas kovas stipriausiame Senojo žemyno turnyre ir Graikijos pirmenybėse stebėjo iš šono.

„Po sezono mano agentai turėjo pokalbį su „Olympiakos“ vadovybe, o abi pusės pasidalino identišku noru išspręsti šią situaciją ir pasukti skirtingais keliais. Aš norėjau keltis tik į „Žalgirio“ klubą“, – 15min sakė I.Brazdeikis.

zalgiris.lt nuotr./Ignas Brazdeikis
zalgiris.lt nuotr./Ignas Brazdeikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas