Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 18

Karštame Serbijos taurės pusfinalyje „Crvena zvezda“ klubas įveikė „Partizan“

Didysis Serbijos krepšinio derbis tarp Belgrado „Crvena Zvezda“ ir „Partizan“ šį kartą įvyko taurės turnyro lemiamas kovas priimančiame Niše, tačiau savo atmosfera niekuo nenusileido Belgrade vykstančioms dvikovoms.
Nemanja Nedovičius (kairėje) ir Mathiasas Lessortas
Nemanja Nedovičius (kairėje) ir Mathiasas Lessortas / ZUMAPRESS.com nuotr.

Serbų grandams teko susitikti jau taurės turnyro pusfinalyje, kurį 83:75 (15:21, 19:23, 24:14, 24:17) laimėjo geriau antrąją rungtynių pusę sužaidusi „Crvena zvezda“. Tai raudoni-balti padarė jau be savo vyriausiojo trenerio Duško Ivanovičiaus, kuris dar iki didžiosios pertraukos dėl ginčų su teisėjais buvo išvytas iš aikštės.

Rungtynės neapsiėjo ir be didesnių incidentų. Ketvirtajame kėlinyje aistruoliai į aikštę ėmė mėtyti įvairius daiktus, tad teisėjai pasitraukė į tarnybines patalpas ir rungtynės buvo beveik pusvalandžiui sustabdytos.

Dvikovą atnaujinus, vos nekilo muštynės tarp žaidėjų, kuriose itin norėjo savo kumščius išbandyti „Partizan“ aukštaūgis Mathiasas Lessortas.

Vis dėlto po kiek laiko mačas pasiekė savo pabaigą, kuri buvo smagesnė „Crvena Zvezda“ ekipai.

Nugalėtojams Luca Vildoza pelnė 15 taškų, Nemanja Nedovičius ir Filipas Petruševas – po 14, Facundo Campazzo – 12 (7 rez. p.).

„Partizan“ komandoje rezultatyviausi buvo Jamesas Nunnally (19) ir Zachas LeDay (16).

Serbijos taurės turnyro finale „Crvena zvezda“ susitiks su Belgrado „Mega Basket“, kuris pusfinalyje 86:67 įveikė Belgrado FMP su Pauliumi Valinsku. Lietuvis savo komandai per 33 min. pelnė 14 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas