Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 11

Klampiame mūšyje – pergalingi G.Masiulio taškai ir pirmoji pergalė

Gytis Masiulis žaidė kol kas blankiausias rungtynes atnaujintame Vokietijos čempionate, tačiau prabilo tada, kai to labiausiai reikėjo.
Gytis Masiulis (dešinėje)
Gytis Masiulis (dešinėje) / „Scanpix“ nuotr.

Miunchene vykstančiame 10 komandų turnyre Frankfurto „Fraport Skyliners“ (1-2) klubas po dramatiškos kovos 63:59 (15:17, 16:17, 14:10, 18:15) palaužė Vechtos RASTA (0-2) ir iškovojo pirmąją pergalę po dviejų pralaimėjimų iš eilės.

Pergalingus taškus savo komandai pelnė būtent G.Masiulis.

Likus mažiau nei dviem minutėms lietuvis savo sąskaitoje turėjo vos 4 taškus, tačiau tuomet pataikė dvitaškį, padidinusį „Fraport Skyliners“ persvarą iki 60:56, o dar sykį varžovus nubaudė likus vos 11 sekundžių.

G.Masiulis lemiamoje Frankfurto ekipos atakoje pataikė dvitaškį su pražanga, realizavo baudos metimą ir vėl sugrąžinęs savo komandai 4 taškų pranašumą įtvirtino jos pergalę – 63:59.

Iš viso 22-ejų lietuvis ant parketo praleido 22 minutes, per kurią pelnė 9 taškus (4/5 dvit., 0/1 trit., 1/2 baud.), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, sykį suklydo ir kartą prasižengė.

Prieš tai abejose rungtynėse lietuvio rezultatyvumas buvo dviženklis – G.Masiulis į Berlyno ALBA krepšį sumetė 14, o į Liudvigsburgo „MHP Riesen“ – 12 taškų.

Lietuvio komandoje šįsyk rezultatyviausiai žaidė 16 taškų pelnęs Yormanas Polas Bartolo. 12 taškų pridėjo Quantezas Robertsonas.

RASTA ekipoje 19 taškų (4/14 trit.) surinko Trevisas Simpsonas, o jam geriausiai talkino su 18 taškų rungtynes užbaigęs Jaroslawas Zyskowskis.

„Fraport Skyliners“ komandai pirmoji pergalė leido pakilti iš A grupės dugno ir aplenkti be pergalių likusią RASTA bei vieninteles rungtynes pralaimėjusią Bambergo „Brose“.

Būtent su pastarąja „Fraport Skyliners“ žais paskutines grupės rungtynes, kuriose greičiausiai spręsis, ar Frankfurto klubas pateks į ketvirtfinalį, kuriame žais po keturias stipriausias ekipas iš abiejų grupių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas