Sportas gyvai
2023 09 30

Klubo vadovas nusivylęs: be Arnoldo Kulbokos – visą sezoną

Lietuvos krepšininkui Arnoldui Kulbokai buvo atlikta kelio operacija, dėl kurios jis ilgai negalės grįžti į aikštę.

Arnoldas Kulboka praėjusią vasarą sudarė sutartį su klubu „Prometey“, bet Ukrainos komandai daug padėti šį sezoną negalės.

Klubo vadovas Volodymyras Dubinskis pranešė, kad Lietuvos krepšininkui atlikta operacija, dėl kurios žaidėjas praleis visą sezoną.

„Kulboka buvo operuotas vakar, – šeštadienį savo feisbuko paskyroje parašė V.Dubinskis. – Jo trauma pasirodė gili ir rimta. Dėl jos jis neturės galimybės pademonstruoti savo įgūdžių šių metų varžybose. Šis sezonas praeis be Kulbokos.“

Į Ukrainos komandą 25-erių lietuvis persikėlė po sėkmingo sezono kitoje Europos taurės turnyro komandoje Patrų „Promitheas“.

Graikijos klubui praėjusį sezoną A.Kulboka pelnė po 14,7 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 16,7 naudingumo balo rodiklius.

Atvykęs į „Prometey“ klubą, kuris dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje, turėjo persikelti į laikinus namus Rygoje, A.Kulboka susižeidė per pasirengimą sezonui.

„Prometey“ jau rado pamainą lietuviui, į jo vietą pasikvietęs Rashardą Kelly, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo „Wolves“ gretose LKL čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius