Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 28

Krepšinio žvaigždė pasidalino linksmu nutikimu: „Taip gali nutikti tik Lietuvoje“

Kadaise buvęs garsus krepšininkas, o dabar – vykdantysis Eurolygos žaidėjų asociacijos (ELPA) direktorius Boštjanas Nachbaras vieši Lietuvoje, o su savo sekėjais socialiniame tinkle pasidalino linksmu pokalbiu su taksi vairuotoju.
Lubosas Bartonas ir Bostjanas Nachbaras
Lubosas Bartonas ir Bostjanas Nachbaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeši sezonai NBA lygoje, aštuoni – Eurolygoje bei krūva čempionatų atstovaujant Slovėnijos rinktinei užkėlė B.Nachbarą tarp garsiausių ir daugiausiai pasiekusių savo šalies žaidėjų.

Už Atlanto geriausiame sezone su „New Jersey Nets“ apranga jis rinko po 9,8 taško, o Eurolygoje žibėjo net 16,1 taško vidurkiu Bambergo „Brose Baskets“ gretose. B.Nachbaras žaidė ir keturiuose Europos bei dviejuose pasaulio čempionatuose, beveik visuose rinkdamas dviženklį rezultatyvumą, tiesa, Slovėnijos taip ir nenuvesdamas iki prizininkų pakylos.

elplayers.com nuotr./Bostjanas Nachbaras
elplayers.com nuotr./Bostjanas Nachbaras

Dabar jis dirba šalia krepšinio aikštelės – jau kelerius metus yra neseniai įkurtos ELPA veidas bei rūpinasi karjerą vis dar tęsiančių žaidėjų gerove stipriausioje Europos lygoje.

Darbas šį kartą jį atgynė ir į Lietuvą, o apsilankęs mūsų šalyje B.Nachbaras pasidalino linksmu nutikimu keliaujanti taksi.

„Tik krepšinio šalyje, tokioje kaip Lietuva, gali nutikti toks atsitiktinumas, – socialiniame tinkle „X“ rašė slovėnas. – Taksi vairuotojas pradėjo pokalbį apie krepšinį (kaip gi kitaip) ir kažkodėl įvardina Boštjaną Nachbarą kaip vieną mėgstamiausių savo buvusių žaidėjų. Neįkainojamas šokas atsirado jo veide, kai pasakiau jam savo vardą...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas