Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 12

L.Dončičius tarp Europos čempionato favoričių mato Lietuvą ir piktinosi P.Laso atleidimu

Atostogas Europoje pradėjęs Slovėnijos krepšinio rinktinės lyderis Luka Dončičius nuo savo mėgstamos sporto šakos pernelyg nenutolo.
Luka Doncic
Luka Doničius / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Šiomis dienomis jis Paryžiuje dalyvavo didžiausiame gatvės krepšinio renginyje „Quai 54“ bei davė interviu ispanų sporto dienraščiui „Marca“.

Dalindamasis mintimis su žiniasklaida, L.Dončičius neslėpė, jog jį stipriai nustebino Pablo Laso atleidimas iš Madrido „Real“ ekipos.

2015–2018 metais jis pats „Real“ klube dirbo su šiuo specialistu ir šis laikotarpis tapo tramplinu į NBA.

„Man sunku suvokti, kas ten nutiko. Pablo yra puikus treneris ir žmogus. Manau, kad tai neteisingas sprendimas, – kalbėjo slovėnas. – Man atrodo, kad toks elgesys yra nesąžiningas ir taip galvoju ne aš vienas. Šis žmogus klubui atidavė 11 puikių sezonų ir manau, kad tai yra geriausias treneris, kurį kada nors „Real“ turėjo. Kaip bebūtų, neabejoju, kad jo įpėdiniui Chusui Mateo viskas klosis puikiai, nes jis – puikus vaikinas.“

Dabar pagrindinės L.Dončičiaus mintys sukasi apie Europos čempionatą, kuriame slovėnai gins 2017-aisiais iškovotą trofėjų bei vėl bus vieni turnyro favoritų.

Visgi kalbėdamas apie šį turnyrą, krepšinio vunderkindas neabejoja, jog pakartoti triumfą bus labai sunku.

„Bus daug pajėgių komandų, kurios turi talentingų žaidėjų. Tai yra trumpas turnyras, kuriame gali nutikti bet kas. Ispanija bus viena rimčiausių favoričių, bet dar yra Serbija, Prancūzija, Lietuva, Graikija“, – vardijo Slovėnijos žvaigždė.

Kalbėdamas apie ateitį, L.Dončičius užsiminė, jog yra visiškai patenkintas savo vaidmeniu „Dallas Mavericks“ ir neketina traukti niekur kitur.

„Mano tikslas yra likti ir laimėti su šia komanda“, – kalbėjo slovėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas