Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 14

L.Scola treniruojasi, tačiau sprendimo dėl karjeros tęsinio priėmęs nėra

Argentinos krepšinio mohikanas Luisas Scola į Eurolygą negrįš, tačiau krepšininko agentas prasitarė, kad karjeros klausimas dar nėra uždarytas, o pasiūlymų, kur aukštaūgis galėtų nutūpti kitą sezoną, tikrai yra.
Luisas Scola
Luisas Scola / „Scanpix“ nuotr.

„Luisas ir toliau pluša treniruočių salėje – jam tai labai patinka. Jis puikiai supranta, kad privalo sunkiai dirbti norint pratęsti karjerą.“, – portalui eldiariociba.com kalbėjo krepšininko agentas Claudio Villanueva.

Balandį savo 40-ąjį gimtadienį atšventęs argentinietis praėjusį rudenį suraitė parašą ant Milano „Olimpia“ klubo pasiūlytos sutarties. To priežastis buvo labai aiški – L.Scola norėjo kuo geriau pasiruošti savo atsisveikino turnyrui – Tokijo olimpinėms žaidynėms.

Visgi visą pasaulį netikėtai sukrėtė COVID-19 virusas, o olimpinės žaidynės buvo nukeltos į 2021-ųjų vasarą. Dabar argentinietis privalo nuspręsti, ar nori rungtyniauti dar vienerius metus, ar atėjo laikas pakabinti sportinius batelius ant vinies.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Scola
„Scanpix“ nuotr./Luisas Scola

„Luisas turi pasiūlymų iš kitų klubų, tačiau sprendimo dėl savo karjeros dar nepriėmė. Jam labai patiko žaisti Milane ir bandyti pasivyti olimpines žaidynes. Kol kas jis lieka Italijoje, o situacija yra tokia, kokia yra“, – teigė L.Scola agentas.

2019-2020 metų Eurolygoje aukštaūgis buvo vienas iš nedaugelio Milano „Olimpia“ krepšininkų, nepraleidusių nė vienerių rungtynių. Per vidutiniškai 19 aikštėje praleidžiamų minučių jis rinko po 9,2 taško ir 4,4 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas