Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 27

Legendinis Kroatijos treneris traukiasi po patirto tachikardijos priepuolio

Vienas žymiausių Kroatijos krepšinio trenerių Jasminas Repeša netikėtai pranešė apie pasitraukimą iš Bolonijos „Fortitudo“ vyr. trenerio posto.
Jasminas Repeša
Jasminas Repeša / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

60-metis kroatas sprendimą priėmė po pralaimėjimo Emilijos Redžo „UnaHotels“ klubui jau pirmajame Italijos „Lega A“ čempionato ture.

Šių rungtynių pabaigoje J.Repeša buvo pašalintas iš aikštės, o po mačo jis prisipažino, jog rūbinėje patyrė tachikardijos – širdies susitraukimų dažnio padidėjimo – priepuolį.

„Po mačo rūbinėje negerai jaučiausi ir patyriau tachikardijos priepuolį, – atskleidė J.Repeša, atsiprašęs už tai, jog buvo išvarytas iš aikštės, ir netrukus pranešęs, jog traukiasi. – Čia aš sustosiu. „Fortitudo“ yra pirma tikra mano gyvenimo meilė, bet aš nebegaliu tęsti. Žinote, kad kai priimu sprendimą, jo nekeičiu.“

Anot Italijos spaudos pranešimų, Bolonijos klubo vadovai liko nustebinti J.Repešos sprendimo po spaudos konferencijos.

Legendinis strategas šiemet prie „Fortitudo“ vairo grįžo po 15 metų pertraukos. 2002-2006 m. jis taip pat vadovavo šiai ekipai, su kuria 2005 m. laimėjo Italijos pirmenybes, o 2004 m. pateko į Eurolygos finalą.

Praėjusiame sezone J.Repeša dirbo kitame Italijos klube Pezaro „Victoria Libertas“, o pastarąjį sykį Eurolygoje dirbo 2018-2019 m. sezone, kai vadovavo Podgoricos „Budučnost“ žaidimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas