Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 28

Legendos sugrįžimas: V.Spanoulis vėl užsivilks Graikijos rinktinės marškinėlius

Vienas geriausių visų laikų Graikijos krepšininkų 38-erių Vassilis Spanoulis po šešerių metų pertraukos sugrįžta į nacionalinę rinktinę, kuri netrukus pradės pasiruošimą olimpinei atrankai Kanadoje.
Vassilis Spanoulis
Vassilis Spanoulis / Euroleague.net nuotr.

Triskart Eurolygos (2009, 2012 ir 2013 m.), kartą Europos čempionas (2005 m.) bei pasaulio taurės vicečemponas (2006 m.) Vassilis Spanoulis grįžta į nacionalinę rinktinę.

Pastarąjį kartą Graikijos rinktinės garbę tarptautiniame fronte V.Spanoulis gynė prieš šešerius metus, 2015-ųjų Europos čempionate.

Spėjama, kad 38-erių krepšininkas norėtų sušokti paskutinį šokį vilkint Graikijos rinktinės marškinėlius Tokijo olimpinėse žaidynėse, kaip ir Ispanijos bei Argentinos krepšinio legendos Pau Gasolis ir Luisas Scola.

Šį sezoną Pirėjo „Olympiakos“ gynėjas Eurolygoje rinko po 6,4 taško, 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir 4,7 naudingumo balo per 17 minučių.

Ricko Pitino auklėtiniai Kanadoje birželio 29 – liepos 4 dienomis dėl bilieto į olimpines žaidynes varžysis su Kanados, Kinijos, Urugvajaus, Čekijos ir Turkijos komandomis.

Pranešama, jog Kanados rinktinės pasiruošimo stovykloje susirinks net 14 žaidėjų iš NBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas