Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 14

Lemtingas vakaras Bonoje: „Ryto“ likimas Čempionų lygoje – vokiečių rankose

Praėjusią savaitę Vokietijoje sudegęs Vilniaus „Rytas“ dabar laukia Bonos „Telekom Baskets“ krepšininkų malonės. Sostinės klubo žygis FIBA Čempionų lygoje gali baigtis dar antradienio vakarą.

Vilniaus „Rytas“ (1-3) trečiadienį 19 valandą Lietuvos laiku Turkijoje susikaus su Stambulo „Bahčešehir Koleji“ krepšininkais, tačiau šis mačas, kaip ir kitą savaitę „Jeep“ arenoje vyksianti akistata su Manresos BAXI, Giedriaus Žibėno auklėtiniams gali nieko nebereikšti.

Trečiąjį pralaimėjimą per ketverias FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etapo rungtynes praėjusią savaitę Vokietijoje patyręs „Rytas“ nebėra savo likimo kalvis.

„Ryto“ sirgalių akys antradienio vakarą kryps į Boną, kur 21 valandą startuos mačas tarp vietos „Telekom Baskets“ komandos ir Martino Gebeno atstovaujamos BAXI ekipos.

Manresos krepšininkų triumfas padėtų tašką G.Žibėno vadovaujamos ekipos svajoms prasimušti į turnyro atkrintamąsias.

Jei kitame etape vietą jau užsitikrinę Bonos krepšininkai šį vakarą pranoks svečius iš Ispanijos, o „Rytas“ trečiadienį įveiks „Bahčešehir Koleji“ komandą, tuomet kitą savaitę Vilniuje vyktų žūtbūtinis mūšis tarp „Ryto“ ir BAXI klubų dėl bilieto į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Tiesa, pirmąjį tarpusavio mačą Ispanijoje vilniečiai pralaimėjo 69:82, tad atsakomosiose rungtynėse reikėtų pergalės didesne persvara.

VIDEO: PIKENROLAS: „Ryto“ koncertas Kaune, Šaro šėlionė Atėnuose ir Eurolygos atkrintamųjų dėlionė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas