Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 16

Lyderius tausojęs „Monaco“ sutriuškintas Prancūzijos čempionate

Jau šį savaitgalį Kaune Eurolygos finalo ketverte žaisianti „Monaco“ (27-7) ekipa su Donatu Motiejūnu reguliarųjį sezoną Prancūzijos čempionate baigė tausodama pagrindinius krepšininkus.
Saša Obradovičius
Saša Obradovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Saša Obradovičius poilsio davė visiems lyderiams, įskaitant ir D.Motiejūną, o atsarginiai žaidėjai varžovams nepasipriešino.

Nors žaidė su autsaidere Blua ADA (14-20) ekipa, „Monaco“ išvykoje buvo sutriuškinta net 76:102 (19:27, 21:26, 17:18, 19:31).

„Monaco“ iš viso rėmėsi vos 7 krepšininkų rotacija, o du žaidėjai rungtyniavo be keitimų.

Yanas Makoundou per 40 minučių pelnė 28 taškus ir sugriebė 11 kamuolių, o taip pat be poilsio žaidęs Matthew Strazelis surinko 12 taškų (0/10 trit.), 10 rezultatyvių perdavimų ir 7 atkovotus kamuolius.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė 15 taškų pelnęs Mbaye Ndiaye. 13 pridėjo Tyrenas Johnsonas, 12 – Thomasas Cornely (13 rez. perd.), 11 – Bruno Cingala-Mata.

Jau šį penktadienį Eurolygos pusfinalyje kovosiantis „Monaco“ susitiks su reguliariojo sezono nugalėtoja Pirėjo „Olympiakos“ ekipa.

Prancūzijos lygos reguliarųjį sezoną „Monaco“ baigė dviem pralaimėjimais iš eilės, bet jau anksčiau buvo užsitikrinęs 1 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas