Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Fosteris su kompanija po pergalės prieš „vilkus“ atsisakė grįžti į neramų Izraelį

Tel Avivo „Hapoel“ klubas po vakar vykusių Europos taurės rungtynių prieš Vilniaus „Wolves Twinsbet“ pranešė, kad šeši komandos žaidėjai bei vyriausiasis treneris Stefanos Dedas nevyks kartu su komanda į Izraelį dėl vykstančio karo šalyje.

Dėl vykstančių neramumų šalyje didelė dalis „Hapoel“ komandos žaidėjų ir treneris nusprendė nevykti atgal. Viena iš priežasčių – antradienio vakarą Irano į Izraelį paleistų 180 balistinių raketų.

VIDEO: Iranas atakavo Izraelį: paleido 180 balistinių raketų

Ambicijų neslepiantis ir Europos taurės turnyrą laimėti, kaip tikslą keliantis Tel Avivo klubas tik po dramatiškos kovos 89:84 palaužė svečius iš sostinės ir įsirašė pirmąją pergalę turnyre.

Dėl saugumo situacijos Sofijoje, Bulgarijoje, po antradienį vykusių rungtynių liksiantys Tel Avivo legionieriai Braianas Angola, buvęs Vilniaus „Ryto“ lyderis Marcusas Fosteris, Ishas Wainrightas, Bruno Caboclo, Benas Bentilas ir Johnathanas Motley treniruosis individualiai bei prisijungs prie komandos tik kitą savaitę Europos taurės rungtynėse prieš Stambulo „Bešiktaš“.

Tuo tarpu didžiausia komandos žvaigždė Patrickas Beverley ir Joe Raglandas vyksta su komanda atgal į Izraelį, kur sekmadienį „Hapoel“ pradės sezoną vietinėse pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas