Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

M.Kuzminsko instagrame – žinutė „Žalgiriui“ ir nežinomybė dėl ateities

Sezoną Krasnodaro „Lokomotiv“ klube užbaigęs Mindaugas Kuzminskas pradeda trumpas atostogas prieš olimpinės Lietuvos rinktinės stovyklą. 31-erių krepšininkas savo instagramo profilyje atsakė į sekėjų klausimus ir pasidalijo įžvalgomis apie galimybę užsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Mano istorija su „Žalgiriu“ yra labai įdomi, – instagrame rašė M.Kuzminskas, sulaukęs daugybės klausimų, ar realu, kad jis vėl grįš į Kauno klubą. – Turėjau ten nuostabius tris sezonus, kurie davė didelį impulsą mano karjerai. Buvo daug pakilimų ir nuopuolių, ypač įsiminė paskutinis sezonas, kai buvo daug pakitimų, nemokamų atlyginimų, viliojimų iš kitų klubų. Ir aš žiauriai džiaugiuosi, kad tuo metu nemečiau kelio dėl takelio.

Vėliau porą kartų buvo kalbų dėl galimo grįžimo, tačiau dėl skirtingų priežasčių išvažiavau žaisti kitur. Dabartiniame karjeros etape puikiai supratau, kaip yra svarbu jaustis reikalingu ir svarbiu žaidėju. Jeigu kada nors „Žalgiris“ mane tokiu matys ir komandos vadovai bei treneriai norės – kodėl gi ne? Jeigu ne – viskas irgi yra puikiai suprantama.

Bet kokiu atveju, „Žalgiris“ man yra labai svarbi komanda, kuri visada liks mano širdyje.“

M.Kuzminsko kontraktas su „Lokomotiv“ baigėsi po šio sezono. Paklaustas apie galimybę keisti komandą, puolėjas davė suprasti, kad neketina skubėti su savo pasirinkimu.

„Nuoširdžiai – nežinau. Puikiai suprantu, kokia yra rinka, situacija pasaulyje, taip pat racionaliai vertinu savo lygį, žinau, kad turėjau gerą sezoną, tad būsiu kantrus ir lauksiu geriausio varianto. O kur tas variantas bus – šiuo metu neturiu supratimo. Dabar artimiausios mintys yra tik apie rinktinę“, – rašė M.Kuzminskas, įtrauktas į Dariaus Maskoliūno penkioliktuką.

205 cm ūgio krepšininkas šį sezoną Europos taurėje per 27 minutes rinko vid. 12,4 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei 13,6 naudingumo balo.

M.Kuzminskas buvo rezultatyviausias „Lokomotiv“ žaidėjas VTB lygoje, kur per 30 minučių įmesdavo vid. 14,5 taško, sugriebdavo 5,2 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 16,2 naudingumo balo.

VIDEO: „urBONUSas“: Šaro perliukai, „Barcos“ šansai laimėti Eurolygą ir rinktinės klaustukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas