Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
02 02

Mariaus Grigonio spindesys Atėnuose: „Jis – geriausias lietuvis Europoje“

Traumomis ir nesusipratimais klubuose paženklinti du praėję Mariaus Grigonio sezonai – praeityje. Lietuvis įsitvirtino žvaigždyną surinkusioje ir apie aukščiausius tikslus galvojančioje Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje.

Penktadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Panathinaikos“ | 20:00 | Kaunas

Geresnius individualius skaičius šio sezono Eurolygoje renka Rokas Giedraitis (Belgrado „Crvena zvezda“) ir Tadas Sedekerskis (Vitorijos „Baskonia“), tačiau 15min laidoje PIKENROLAS dalyvavę Jonas Mačiulis ir Benas Matkevičius abejonių dėl geriausio lietuvio šio sezono Eurolygoje neturėjo.

Atėnų „Panathinaikos" žygiuoja trečioje turnyro vietoje (15 pergalių, 9 pralaimėjimai), o puikiai žaidžiantis Grigas nukalė Ergino Atamano komandai ne vieną pergalę.

„Kai Marius Grigonis yra sveikas, jis yra geriausias Eurolygos lietuvis, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė J.Mačiulis, praeityje irgi rungtyniavęs Atėnų „Panathinaikos“ klube. – Pernai to pasakyti nebūčiau galėjęs, bet šįmet taip yra.“

„Tikrai smagu Grigą matyti tokį, – antrino B.Matkevičius. – Jo pilna visur – kibų ir naglą gynyboje, provokuojantį pražangas, vaidinantį ir besidraskantį. Smagu matyti sveiką Grigą, kuris gali daryti daug dalykų – veržiasi, meta po driblingo ar išlindęs iš užtvarų. Jis yra grįžęs į geriausią sportinę formą. Kai žaidėjas yra sveikas, tai ir galva gerai dirba. Šiuo metu jis tikrai geriausias lietuvis Europoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas