Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 04

Miglota P.Laso ateitis: „Real“ ketina mokėti treneriui ir už poilsio metus

Infarktą Ispanijos krepšinio lygos atkrintamųjų varžybų įkarštyje patyręs Madrido „Real“ strategas Pablo Laso norėtų sugrįžti į darbą, bet klubas turi rimtų abejonių dėl specialisto pasirengimo tą daryti, praneša Ispanijos žiniasklaida.
Pablo Laso
Pablo Laso / „Scanpix“ nuotr.

Elespanol.com teigimu, prieš mėnesį infarktą patyręs ir nuo komandos likusiai sezono daliai atsitraukęs P.Laso norėtų sugrįžti į treniravimą ir kitą sezoną vėl diriguoti „Real“ žaidimui.

Tačiau Madrido klubas, laimėjęs Ispanijos čempionatą ir be savo vyriausiojo trenerio, neskuba ir vis dar abejoja, ar 54-erių specialistas yra pasirengęs vėl treniruoti aukščiausio lygio komandą.

Ispanijos žiniasklaidos teigimu, „Real“ ketina siūlyti P.Laso metus pailsėti nuo krepšinio, tačiau „ant ledo“ palikti trenerio nežada ir bet kuriuo atveju yra pasiryžę mokėti jam pilną atlyginimą.

Tiesa, pats P.Laso dar gali ryžtis palikti Madridą ir ieškotis kitos darbo vietos.

Nuo 2011 metų „Real“ treniruojantis P.Laso su karališkuoju klubu du kartus laimėjo Eurolygą, o praėjusiame sezone apmaudžiai pralaimėjo finalą prieš Stambulo „Anadolu Efes“.

Vis dėlto sezoną „Real“ pavyko užbaigti skambia nata, kai ACB lygos finalo serijoje P.Laso asistento Chuso Mateo treniruojama komanda 3-1 įveikė Šarūno Jasikevičiaus „Barceloną“.

Tai jau šeštas kartas, kai P.Laso tapo Ispanijos čempionu su Madrido klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas