Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
07 02

Milano ir Kinijos klubų viliones pagarsinęs D.Motiejūnas prabilo apie „Žalgirio“ kvietimą

Trečiąjį sezoną „Monaco“ klube užbaigęs Donatas Motiejūnas buvo ramus dėl karjeros tęsimo Monako Kunigaikštystėje, tačiau Prancūzijos čempionai nuo Lietuvos rinktinės krepšininko užsidarė tylos siena. Per šį laiką D.Motiejūnas spėjo pasikalbėti su daugybe Kinijos ir Eurolygos klubų, tarp kurių yra ir Kauno „Žalgiris“, o šiose lenktynėse dėl kauniečio parašo favorite išryškėjo Milano „Olimpia“.

„Jei per artėjančias dienas „Monaco“ nieko nepasakys, teks keltis į Milaną“, – olimpinės atrankos Puerto Rike išvakarėse žurnalistams iš Lietuvos atvirai rėžė Donatas Motiejūnas.

33-ejų metų vidurio puolėjas iš Kauno – vienas iš keturių nacionalinės komandos žaidėjų – kartu su Roku Jokubaičiu, Mindaugu Kuzminsku ir Ąžuolu Tubeliu, esančių nežinioje dėl klubo, kuriam atstovaus kitą sezoną.

Permainingą sezoną Prancūzijoje lietuvis uždarė iškovojęs šalies pirmenybių trofėjų, po kurio sulaukė „Monaco“ vadovybės žinutės apie norą tęsti bendradarbiavimą, tačiau tuomet – iki pusantro mėnesio išsitęsusi klubo tyla, kuri gali virsti į D.Motiejūno komandos keitimą.

„Sezonas baigėsi, tuomet buvo kalbama, kad „Monaco“ labai nori mane pasilikti, bet pusantro mėnesio buvo tyla, – sakė D.Motiejūnas. – Per šį laiką spėjau pasikalbėti ne su vienu generaliniu direktoriumi, ne su vienu treneriu, o iš „Monaco“ tyla tęsiasi. Laukėme, laukėme, o galiausiai atsirado Milano variantas. Teko pabendrauti su Ettore Messina. Jis pasakė savo viziją. Žiūrėsime, esame galinėje stadijoje.“

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Donatas Motiejūnas
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Donatas Motiejūnas

Variantų puikiai Eurolygos ketvirtfinalio serijoje žaidęs Lietuvos krepšininkas turi daugybę ir be Milano „Olimpia“ klubo – dėmesį rodo ir Kinijos komandos, ir dar keletą stipriausio Senojo žemyno ekipų, tarp kurių – ir Kauno „Žalgiris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius