Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Muilo operą pabaigęs Mario Hezonja pasirašė naują įspūdingą kontraktą

Mario Hezonja pagaliau apsisprendė – jis lieka Madrido „Real“ gretose, su Ispanijos klubu pasirašęs net penkerių metų sutartį.
Mario Hezonja
Mario Hezonja / „Scanpix“ nuotr.

Mario Hezonjos vasaros serialas baigėsi.

Žiniasklaidoje kelias savaites skambėjo pranešimai apie Kroatijos krepšininko susitarimą su „Barcelona“, puolėju domėjosi Atėnų „Panathinaikos“ ir NBA klubai, bet galiausiai jis lieka Madride.

„Kaip žinote, po savo paskutinio sezono mačo, tapau laisvuoju agentu ir galėjau nuspręsti, kur žaisiu kelerius metus. Nebuvau sudaręs jokio preliminaraus susitarimo su niekuo, visada sakiau, kad pats pirmas viską pasakysiu. Madrido „Real“ tikėjo manimi, kai kiti netikėjo, jie rūpinosi manimi ir mano šeima nuo pat pirmos dienos, o klube aš jaučiausi kaip namuose.

Vienintelis mano noras buvo tęsti, o dabar esu laimingas, pranešdamas, kad mano kelionė tęsis namie, Madrido „Real“ klube, ir tai bus ilgai“, – per socialinius tinklus paskelbė 29 metų kroatas.

Ispanijos žurnalistas Ciro Lopezas per „Cope“ radiją panešė, jog M.Hezonja pasirašė penkerių metų sutartį, pagal kurią kiekvieną sezoną uždirbs po 2,5 mln. eurų.

Karjeros pradžioje „Barcelona“ gretose ir NBA rungtyniavęs kroatas pernai padėjo „Real“ laimėti Eurolygos čempionų titulą Kaune.

Roko Snarskio nuotr./Mario Hezonja
Roko Snarskio nuotr./Mario Hezonja

Praėjusį sezoną jis pelnė po 13,5 taško ir atkovojo po 4,6 kamuolio Eurolygoje, kur „Real“ finišavo antras.

Ispanijos lygoje „Real“ iškovojo auksą.

Nuo 2022 metų Madride rungtyniaujančio 206 cm ūgio kroato išsaugojimas – svarbus Madrido klubui, nes laukia daug pasikeitimų – karjeras žada baigti veteranai Rudy Fernandezas ir Sergio Rodriguezas, su komanda turėtų atsisveikinti ir prancūzai Fabienas Causeuras ir Vincent'as Poirier.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius