Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 25

Neeilinė situacija – jaunių čempionate siautėja virusas, serga ir lietuviai

Europos jaunių (iki 18 metų) čempionatą toliau supa negandos. Iš pradžių komandos skundėsi ir protestavo dėl itin slidžios aikštės, o dabar net šešias rinktines, tarp jų ir Lietuvos, užklupo virusinė infekcija.
Lietuvos jaunimo (iki 18 metų) rinktinė pradėjo Europos čempionatą pralaimėjimu Izraeliui. Kasparas Jakučionis
Kasparas Jakučionis / FIBA nuotr.

FIBA išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigia, jog Lietuvos, Suomijos, Graikijos, Ispanijos, Turkijos ir Slovėnijos rinktinių nariams pasireiškė virusinės infekcijos simptomai.

Teigiama, kad tiksli negalavimų priežastis ir diagnozė kol kas nėra aiškios. Visi užsikrėtę krepšininkai ir komandų nariai yra nuolat prižiūrimi medikų.

FIBA kol kas nepranešė ir apie tvarkaraščio pakeitimus, nors jau trečiadienį turi prasidėti aštuntfinalio etapas. Lietuvos rinktinė 14 val. mūsų šalies laiku turėtų stoti į kovą prieš Turkiją.

Teigiama, kad atsižvelgdama į aplinkybes, FIBA ir turnyro organizacinis komitetas gali priimti sprendimą pakoreguoti turnyro tvarkaraštį.

Savaitgalį daugelis komandų piktinosi ir Nišo miesto arenos sąlygomis - dėl itin slidaus parketo, kuris lėmė vieno žaidėjų traumą, Lenkijos ir Turkijos rinktinės protestuodamas atsisakė užbaigti tarpusavio rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas