Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 06 27

Paaiškėjo, kokią sumą „Partizan“ paklojo už vardinį Eurolygos kvietimą

Belgrado „Partizan“ klubas po aštuonerių metų pertraukos žais Eurolygoje, bet vardinį kvietimą į pajėgiausią žemyno turnyrą Serbijos komanda gavo ne už dyką.
Belgrado „Partizan“ krepšininkai
Belgrado „Partizan“ krepšininkai / Scanpix/imago images/Eibner nuotr.

Kalbėdamas su maxbetsport.rs, „Partizan“ prezidentas Ostoja Mijailovičius atskleidė, kad už vietą Eurolygoje klubas sumokėjo pusę milijono eurų bei pridūrė, kokio minimalaus biudžeto iš savo klubų prašo Eurolyga.

„Kai pernai į komandą sugrįžo Željko Obradovičius, „Partizan“ parodė savo ketinimus žaisti Eurolygoje. Už vardinį kvietimą sumokėjome 500 tūkst. eurų, o minimalus biudžetas turi būti 7,5 mln. eurų. Kai teikėme paraišką, turėjome rasti būdą, kaip pasiekti šį biudžetą. Nebus lengva jį surinkti, nes žaisime daug rungtynių, kartais net trejas per savaitę, ir daug skraidysime užsakomaisiais skrydžiais. Tikiuosi sulaukti didesnio sirgalių palaikymo, kurie pirktų bilietus ir eitų į rungtynes.

Jeigu sugebėdavome išspręsti biudžeto klausimus iki šiol, tai sugebėsime ir dabar. Kovosime, kad turėtume kuo didesnį biudžetą šį sezoną“, – teigė O.Mijailovičius.

„Partizan“ prezidentas taip pat atskleidė, jog klubas stengsis užkirsti kelią sirgalių sukeliamiems incidentams Eurolygos rungtynių metu.

„Eurolygos skiriamos baudos yra didžiulės. Padarysime viską, kad užkirstume tam kelią. Jau pranešiau, kad arenoje įdiegsime aukštos rezoliucijos kameras ir seksime sirgalių elgesį. Nubausime visus, kurie kenks klubo reputacijai“, – griežtai kalbėjo serbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas