Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 22

Pergalingose rungtynėse „Lokomotiv“ lietuvius užgožė amerikiečiai

Krasnodaro „Lokomotiv“ (6-2) klubas šią savaitę į pergalių kelią sugrįžo ne tik Europos taurėje, bet ir VTB Vieningoje lygoje. Dviejų Lietuvos rinktinės krepšininkų atstovaujama ekipa svečiuose net 106:79 (28:24, 23:22, 19:17, 36:16) sutriuškino Krasnojarsko „Jenisej“ (1-5).
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Jau pirmadienį į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą Vilniuje prisistatysiantys Mindaugas Kuzminskas ir Mantas Kalnietis rezultatyvumu neišsiskyrė, tačiau pastarasis rinko sau įprastus skaičius rezultatyvių perdavimų grafoje.

M.Kuzminskas per beveik 27 min. pelnė 9 taškus (1/2 dvit., 2/5 trit., 1/1 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus prasižengė ir surinko 13 naudingumo balų.

Tiesa, puolėjas nebuvo vienas iš lemiamo spurto ketvirtajame kėlinyje iniciatorių, nes „Kuzios“ +/ – rodiklis siekia tik +4.

M.Kalnietis rungtyniavo 29 min. ir pelnė 4 taškus (2/4 dvit.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, po kartą suklydo ir perėmė kamuolį, o savo kraityje turėjo 12 naudingumo balų.

„Loko“ puolimo vežimą į priekį stūmė trys amerikiečiai – A.Williamsas, W.Cummingsas ir J.Crawfordas – surinkę 68 taškus iš komandos 106.

Krasnojarsko „Jenisej“: Dustinas Hogue'as (11 atk. kam.) ir Leytonas Hammondsas po 15, Mikhailas Kulaginas (7 rez. perd.) ir Tyusas Battle'as po 11.

Krasnodaro „Lokomotiv“: Alanas Williamsas 24 (13 atk. kam., 29 naud. bal.), Jordanas Crawfordas (7 rez. perd.) ir Willas Cummingsas po 22, Stanislavas Ilnitskis 14.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas