Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 22

Piktas Šaras pasiuntė žinutę sirgaliams ir priminė: „Tai – ne pasivaikščiojimas“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ neteko namų aikštės pranašumą Eurolygos ketvirtfinalyje, kai ketvirtadienį 75:90 krito prieš Miuncheno „Bayern“ namų tvirtovėje. Lietuvis spaudos konferencijoje pabrėžė, kad Eurolygos atkrintamosios – ne pasivaikščiojimas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eurolygos nuotr.

Šaras nori savo komandos reakcijos ir pagerinto žaidimo, nes buvo žengtas žingsnis atgal po pirmųjų rungtynių, kurias pavyko laimėti 77:66. Dabar serija iki trijų pergalių, kurios rezultatas 1-1, keliasi į Miuncheną, kur bus žaidžiami du susitikimai.

„Varžovai nusipelnė pergalės. Jie sužaidė nuostabias rungtynes daugybe prasmių, jie sureagavo daugeliu aspektų taip, kaip mes ir tikėjomės“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Tai ne pasivaikščiojimas“, – priminė lietuvis.

Treneris pripažino, kad jo krepšininkai sužaidė blogesnes rungtynes nei antradienį.

„Žaidėme kitaip, ypač arčiau krepšinio, kur nesupratome daug situacijų, nesupratome, kad „Bayern“ siųs tris žaidėjus prie Mirotičiaus ir Davieso“, – dėstė Šaras.

„Bayern“ pasimokė ir šiandien buvo kita istorija. Turime kentėti, įvesti kamuolius po krepšiu, žinoti, ką darys varžovas, skirstyti kamuolį ir būti kantrūs. Varžovai prasižengs, žais kietai ir mes turime juos bausti nuo baudų linijos. Bet to šiandien nepasiekėme“, – apgailestavo strategas.

VIDEO: Thomas inspires, Bayern ties the series! | Playoffs Game 2, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

„Barcos“ treneris pirštu bedė ir į 16 klaidų, ir nesugebėjimu susirinkti lengvus taškus, čia geresnis buvo „Bayern“.

„Jie neleis tau žaisti laisvai, turėsi tai užsitarnauti pats, o mes viską atidavėme už dyką. Mūsų pražangos prieš bonusą praktiškai visada buvo baudų metimai. Leidome jiems mesti per daug prieš bonusą. Detalės mus žudė“, – pabrėžė Š.Jasikevičius.

Lietuvis neslėpė, kad jaučiasi prastai ir ketvirtadienio vakaras „buvo sunkus momentas“, pralaimėjus namų aikštelės pranašumą serijoje.

Beje, kreipėsi treneris ir į žiūrovus, kuriems paskyrė trumpą istoriją.

„Valandą prieš rungtynes man paskambino draugas ir pasakė, kad jam reikia trijų bilietų. Aš paklausiau Xavi Montoliu, ar galime duoti. Jis atsakė, kad taip. Atkrintamosiose tokiu metu galiu gauti tris bilietus?“ – nustebusiu veidu klausė Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas