Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 15

Pinigų naujokams negailintis Belgrado „Partizan“ paviešino klubo skolą

Po beveik dešimtmečio pertraukos į Eurolygą sugrįžtantis Belgrado „Partizan“ šią vasarą buria įspūdingą sudėtį ir negaili pinigų skambiems komandos naujokams, tačiau, pasak klubo prezidento Ostoja Mijailovičiaus, turi ir didžiulę skolą.
Ostoja Mijailovičius ir Željko Obradovičius
Ostoja Mijailovičius ir Željko Obradovičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Jo teigimu, Serbijos komanda valstybei yra skolinga 5,5 mln. eurų nesumokėtų mokesčių.

„Problemų su mokesčiais „Partizan“ turi pastaruosius 20 metų“, – „24sedam“ pasakojo O.Mijailovičius, klubo valdymą perėmęs 2017-aisiais.

„Tapęs klubo prezidentu paveldėjau ir mokesčių skolą, ir viskas kitas skolas žaidėjams bei darbuotojams, kurios šiandien yra panaikintos. Dabar intensyviai stengiamės padengti skolą valstybei“, – teigė jis.

„Norėtume susitarti dėl skolos grąžinimo termino. Kaip užstatą, siūlome žemdirbystės plotą šiaurės Serbijoje, kuris yra vertingesnis nei tie 5,5 mln. eurų. Kaip garantiją“, – pridūrė O.Mijailovičius.

„Partizan“ prezidentas taip įkando ir didžiausiam savo konkurentui „Crvena zvenzda“ klubui, pareiškęs, kad varžovai taip pat turėjo nesumokėtų mokesčių skolą, bet sulaukė valdžios privilegijų.

Scanpix/BETAPHOTO/SIPA nuotr./Željko Obradovičius
Scanpix/BETAPHOTO/SIPA nuotr./Željko Obradovičius

Legendinio Željko Obradovičiaus treniruojama „Partizan“ ekipa šią vasarą į savo gretas jau pasikvietė Dante Exutą iš „Barcelonos“, taip pat Jamesą Nunnally iš Tel Avivo „Maccabi“ ir Danilo Andjušičių iš „Monaco“.

Kiek anksčiau tas pats O.Mijailovičius teigė, kad ir sugrįžimas į Eurolygą nebuvo pigus – už vardinį kvietimą Serbijos ekipa esą susimokėjo 0,5 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas