2021 12 25 /21:35

E.Atamanas norėjo nubausti auklėtinius, bet kelią tam užkirto taisyklės

Erginas Atamanas savo principų neišsižada ir per gražiausias metų šventes. Stambulo „Anadolu Efes“ treneris nutarė nubausti savo žaidėjus po pralaimėjimo Turkijos lygos rungtynėse. Vis dėlto tą padaryti kelią jam užkirto taisyklės.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Eurolygos čempionai pirmąją Kalėdų dieną namuose 83:93 (26:22, 19:22, 22:18, 16:31) nusileido „Gaziantep“ ekipai.

E.Atamanui toks auklėtinių pasirodymas nepatiko. Emiliano Carchia pranešė, jog „Anadolu Efes“ strategas savo žaidėjams skyrė bausmę – treniruotę Kalėdų vakarą.

Visgi galiausiai ji buvo atšaukta remiantis susitarimu tarp klubų ir Eurolygos žaidėjų asociacijos. Pagal jį, klubai negali rengti treniruočių tą pačią dieną po rungtynių.

Tai buvo tik trečias E.Atamano komandos pralaimėjimas Turkijos pirmenybėse šį sezoną.

11 pergalių ir 3 pralaimėjimus turinti bei antrąją vietą užimanti ekipa prieš tai po sykį nusileido Stambulo „Galatasaray“ ir Stambulo „Fenerbahče“ klubams. Prieš rungtynes su „Gaziantep“ čempionai buvo laimėję aštuonis sykius iš eilės.

Tiesa, Stambulo klubas prieš trečiąją vietą Turkijos pirmenybėse užimančią komandą vertėsi be keturių svarbių žaidėjų – Vasilije Micičiaus Adrieno Moermano, Krunuslavo Simono ir Tiboro Pleisso.

Į priekį ją vedė 22 taškus pelnęs Rodrigue'as Beaubois, o nugalėtojų gretose siautė du legionieriai – 32 taškus suvertęs Miltonas Doyle'as ir 28 taškus pridūręs QJ Petersonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas