Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 26

Po P.Millso šou prieš JAV G.Popovichius australui pasiuntė žinutę: „Bus išmainytas“

Australijos rinktinė pirmoji įrodė, kad iš nuotrupų surinkta JAV rinktinė yra pažeidžiama. Savaitgalį Melburne australai sugebėjo 98:94 patiesti amerikiečius, tačiau pastarąją ekipą treniruojantis Greggas Popovichius šios nesėkmės pernelyg nesureikšmino.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Australai tiesiog tą vakarą buvo geresni ir pelnytai sugebėjo laimėti. Viskas, ką galime padaryti – tai eit ir daugiau treniruotis. Šioje komandoje visi yra suaugę, turi šeimas ir mylimą darbą. Jei kurią nors dieną darbe nesiseka, ką darai? Eini į darbą ir dirbi toliau“, – geros nuotaikos ir šmaikštumo nestokojo G.Popovichius.

Atskiro NBA legendos paminėjimo sulaukė didžiausias JAV rinktinės duobkasys Patty Millsas, kurį Popas treniruoja „San Antonio Spurs“ ekipoje. Į amerikiečių krepšį australų mažylis įmetė 30 taškų ir pataikė kelis labai svarbius metimus mačo pabaigoje.

„Mes jau išmainėme Patty. Norėjau šią žinutę perduoti jam pirmam asmeniškai, bet dabar jau žino ir žiniasklaida. Yra kaip yra“, – juokėsi G.Popovichius.

Prieš pasaulio čempionatą Kinijoje amerikiečiai sužais dar vieną kontrolinį mačą su Kanada. Jis vyks Sidnėjuje, pirmadienį 12:30 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento