Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 01

Po mačo Slovėnijoje K.Kemzūra gyrė gynėjus: „Nusipelnėme laimėti“

Vilniaus „Wolves“ klubas vis tvirčiau jaučiasi Europos taurės turnyre ir antradienio vakarą iškovojo antrąją pergalę iš eilės, svečiuose 86:78 išvykoje pranokęs Liublianos „Cedevita Olimpija“ krepšininkus.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Manau, kad į rungtynes žengėme susikoncentravę ir pasiryžę laimėti bei gerai vykdėme žaidimo planą. Nuo rungtynių pradžios kontroliavome tempą, bet pirmajame kėlinyje padarėme 5 klaidas, kurios neleido įsivažiuoti dar geriau ir atitrūkti. „Olimpija“ mus už tas klaidas baudė, bet apskritai pirmoji pusė buvo gera“, – po mačo spados konferencijoje pažymėjo „Wolves“ strategas Kęstutis Kemzūra.

Šešiolikos taškų rekordinį atotrūkį turėję vilniečiai antroje mačo pusėje kiek atleido vadžias ir vos neprisižaidė.

„Žinojome, kad trečiajame kėlinyje jie bandys sugrįžti ir tą padarė. Jie turi patyrusių ir stiprių žaidėjų. Nepatiko, kaip pradėjome antrą rungtynių pusę. Energija buvo prastesnė nei prieš tai, varžovams leidome išsimesti kokybiškus metimus.

Gerai, kad galiausiai sugebėjome sustabdyti jų spurtą, gerai sužaisti gynyboje ir susirinkti kamuolius. Turėjome šiek tiek problemų su varžovų gynyba besikeičiant, tačiau tada pataikėme svarbius metimus. Svarbiausiais momentais sužaidėme protingai, pataikėme. Verta pažymėti mūsų gynėjų indėlį. Jie puikiai kontroliavo mačą, o bendrai, manau, kad nusipelnėme šios pergalės“, – kalbėjo K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas