Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po nesėkmių Europoje – M.Jogėlos ramybė: „Mūsų niekas negąsdina, esame gera komanda“

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ antradienį pasitinka antrąsias namų rungtynes Europos taurėje. Alessandro Magro auklėtiniai nebeturi kur trauktis – norint kovoti dėl vietos atkrintamosiose, vilniečiai privalo pradėti rinkti pergales. Varžovas – Ulmo „Ratiopharm“ iš Vokietijos.

Debiutinis Europos taurės sezonas iš Tauragės kilusiam Matui Jogėlai kol kas klostosi sudėtingai – rungtynėse namuose prieš Stambulo „Bahčešehir“ taškais nepasižymėjo, išvyko prieš Tel Avivo ,,Hapoel“ per 21 minutę spėjo pelnyti 6 taškus ir užfiksuoti 7 naudingumo balus.

Per du sužaistus mačus tarptautinėje arenoje 26-erių 201 cm ūgio puolėjo šūviai iš trijų taškų zonos nebuvo tikslūs (0/5).

Prieš antradienį laukiančią akistatą su Ulmo ekipa, M.Jogėla pasidalijo mintimis apie prastą startą Europos taurėje ir nuotaiką komandoje.

„Kaip ir visada, pralaimėjimai nėra malonūs, tačiau tai tik sezono pradžia, – kalbėjo M.Jogėla. – Turėjome gerų šansų laimėti abi Europos taurės rungtynes. Dirbame toliau, analizuojame klaidas ir stengsimės laimėti kitas rungtynes.“

Antrąsias Europos taurės rungtynes namuose pasitinkantys „vilkai“ ypač akcentuoja gynybą ir komandos požiūrį pirmose rungtynių pusėse. Vilniečiai fiksuoja nemalonią tendenciją – per pirmus du kėlinius leidžia varžovams pelnyti daugiau nei 50 taškų.

„Tai yra komanda, turinti daug metikų, gerai dalinasi kamuoliu, –priešininkų stiprybes vardijo puolėjas. – Pagrindinis akcentas gynyba, kadangi leidžiame varžovams pelnyti per daug taškų per pirmus du kėlinius.“

Po sezono, praleisto Ispanijoje, į Lietuvą sugrįžęs gynėjo ir puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti universalus krepšininkas yra patenkintas savo integracija naujoje ekipoje.

„Gerai, jaučiuosi neblogai, – kalbėjo M.Jogėla. – Džiaugiuosi, kad pavyko sužaisti geras rungtynes savaitgalį, tai pridės pasitikėjimo. Pradėjau rungtynes su gerais sprendimais ir buvo lengviau žaisti. Tikiuosi, kad mano žaidimas ir toliau gerės.“

Europos taurės turnyrą Ulmo „Ratiopharm“ ekipa atidarė iškovodama dvi pergales. Tai M.Jogėlos negąsdina – žaidėjas neabejoja, kad komanda pasieks pergalę.

„Mes nežiūrime, kad jie iškovojo dvi pergales. Taip, jie atvažiuoja ant geros „bangos“, svarbu pradėti Europinį sezoną sėkmingai. Mūsų niekas negąsdina – esame gera komanda, turime gerus žaidėjus, trenerius. Tiesiog darysime savo darbą ir manau, kad rytojaus rungtynes turėtume laimėti“, – teigė M.Jogėla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas