Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 08

Po skambios pergalės – džiaugsmingas Šaro keiksmažodis spaudos konferencijoje

Šarūnas Jasikevičius buvo labai patenkintas savo komanda po pirmųjų pusfinalio serijos rungtynių. Lietuvio treniruojama „Barcelona“ net 112:69 nupūtė Tenerifės „Lenovo“ ir atsidūrė per žingsnį nuo ACB lygos finalo.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Mes labai didžiuojamės, kad taip gerai sužaidėme prieš tokią gerą komandą, dabar turime būti protingi ir pasiruošti antroms rungtynėms, nes varžovai bandys suduoti smūgį“, – įsitikinęs Šaras.

Lietuvis mestelėjo ir ispanišką keiksmažodį, kai pasakojo, kokie jausmai užplūdo trečiajame kėlinyje, kurio metu „Barca“ suvertė net 40 taškų.

„Kaip treneris, tu jauties lyg *** vaikas ant suolelio. Mes padarėme daug gerų sprendimų. Dabar, kai rungtynės baigtos, pasimėgaukime tuo ir galvokime apie kitą mačą. Negalime prarasti proto vien dėl to, kad laimėjome dideliu skirtumu. Serijos rezultatas vis dar tik 1–0“, – akcentavo Šaras, kurio ekipai ketvirtfinalyje prireikė lemiamų trečiųjų rungtynių prieš Badalonos „Joventut“.

Būtent šią seriją ir priminė treneris iš Lietuvos bei pasakojo, kad reikia likti alkaniems ir pasimokyti iš Badalonos įvykių.

Buvo patenkintas Š.Jasikevičius 21 tašką pelniusio Nikolos Mirotičiaus pasirodymu.

„Man atrodo, kad jis per pertrauką buvo geros nuotaikos, nors jau buvo prametęs keletą laisvų metimų. Jei mes toliau rasime tuos metimus, Niko juos sumes, o tai keičia rungtynes“, – įsitikinęs strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas