Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 23

Po skandalingo finalo prabilo „Budučnost“ amerikietis: „Rungtynės neturėjo būti žaidžiamos“

Podgoricos „Budučnost“ ekipa po skandalingos finalo serijos Adrijos lygoje užėmė antrąją vietą, o po paskutiniųjų rungtynių Juodkalnijos komandos gynėjas Norrisas Cole'as pareiškė, jog mačas neturėjo įvykti.
Norrisas Cole'as
Norrisas Cole'as / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Su „Eurohoops“ bendravęs N.Cole'as sakė: „Tai buvo pati nepriimtiniausia ir neprofesionaliausia krepšinio aplinka. Adrijos lyga turėtų gėdytis dėl to, kas nutiko šįvakar. Jie mėtė kėdes, gėrimus, fejerverkus ir kitus daiktus į aikštę. Sirgaliai trukdė apšilinėti taip, kad mes buvome priversti palikti aikštę. Visiškai nesaugu ir nepriimtina.

Rungtynės neturėjo būti žaidžiamos. Tačiau mums buvo sakoma, jog pralaimėsime čempionatą, jei nežengsime į aikštę.“

Kai „Budučnost“ žaidėjai išbėgo į aikštę apšilimui, į juos pradėjo skrieti gausybė įvairiausių daiktų. Komanda iškart grįžo į rūbinę.

„Kai mūsų žaidėjai žengė į areną, prasidėjo isterija, – rašoma Podgoricos klubo pranešime. – Į mus mėtė monetas, mobiliųjų baterijas, akmenis, butelius, žiebtuvėlius, kėdes. Apie 40 žmonių žengė į aikštę ir atsidūrė šalia „Budučnost“ suolo. Jie spjaudėsi ir fiziškai užsipuolė mūsų žaidėjus Cole'ą, Earlą Clarką ir Nemaja Gordičių. Gordičiui buvo trenkta kėde.“

VIDEO: Incidentai prieš Adrijos lygos finalo rungtynes

Šios finalo serijos metu „Budučnost“ klubas taip pat buvo baustas už sirgalių elgesį, bet N.Cole'as tikino, jog jo komandos aistruoliai elgėsi kitaip.

„Podgoricoje sirgaliai nebėgo į aikštę per apšilimą. Jie nepalietė varžovų žaidėjų. Jie nemėtė kėdžių ar pilnų butelių į aikštę. Tačiau tada Adrijos lyga įsikišo, o Belgrade – ne“, – sakė N.Cole'as.

„Crvena Zvezda“ klubas triumfavo 97:54, laimėjo seriją 3-2 ir iškovojo Adrijos lygos titulą bei bilietą į kitų metų Eurolygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento