Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 19

Prieš atkrintamąsias – Xavi sveikinimai ir linkėjimai Šarui

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ jau šį vakarą pradės kovas Eurolygos atkrintamosiose, o prieš jas lietuvis sulaukė žymaus asmens sveikinimų ir linkėjimų.

Katalonijos klubas pasidalino vaizdo įrašu, kuriame linkėjimus Š.Jasikevičiui perduoda „Barcelona“ futbolo komandos strategas Xavi.

Buvęs vienas geriausių pasaulio saugų pasveikino lietuvį su sėkmingu reguliariuoju sezonu, o taip pat palinkėjo jam ir komandai sėkmės atkrintamosiose.

„Sveikinimai dėl jūsų sezono, Šarai! Ir sėkmės atkrintamosiose! Šilčiausi apkabinimai“, – sakė Xavi, kuriam lietuvis padėkojo su šypsena.

Jas „Barca“ pradės jau šiandien 22 valandą, kai žais pirmąsias serijos iki trijų pergalių rungtynes prieš Miuncheno „Bayern“.

Katalonai reguliariajame sezone užėmė pirmąją vietą, bavarai – aštuntąją.

Paskutinėje treniruotėje prieš rungtynes „Barcos“ žaidėjus ir trenerius aplankė ir komandos vadovas Josepas Cubellsas, pasisveikinęs ir pasilabinęs su visais ekipos nariais.

Xavi, „Barcelona“ ekipai kaip žaidėjas atstovavęs 1998-2015 m., prie katalonų klubo vairo stojo šių metų lapkritį ir pakėlė ją iš Ispanijos čempionato vidurio į antrąją vietą. Tiesa, „Barca“ jau pasitraukė ir iš UEFA Čempionų lygos, ir iš Europos lygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas