Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 17

Prieš mačą Kaune – Eurolygos čempionų stratego liaupsės „Žalgiriui“

Kauno „Žalgirio“ kelyje – ypatingas varžovas. Ketvirtadienio vakarą Nemuno saloje svečiuosis Eurolygos čempionė Stambulo „Anadolu Efes“, kurios vairininkas Erginas Atamanas negailėjo komplimentų „Žalgiriui“.

Dvi devynių pralaimėjimų atkarpas šį Eurolygos sezoną patyręs Kauno „Žalgiris“ artėjant reguliaraus sezono finišui rodo visai kitą veidą.

Jure Zdovco auklėtiniai antradienį po kietos kovos nusileido Pirėjo „Olympiakos“, tačiau prieš tai klupdė „Monaco“, Madrido „Real“ ir „Barcelonos“ vyrus.

Eurolygos čempionų strategas išreiškė pagarbą varžovui, kurį pirmajame rate Stambule suvalgė rezultatu 94:60.

„Nors „Žalgiris“ nedalyvauja atkrintamųjų lenktynėse, bet pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą ir iškovojo keletą įspūdingų pergalių nuostabioje „Žalgirio“ arenos atmosferoje, – kalbėjo Erginas Atamanas. – Jie demonstruoja gerą komandinį krepšinį. Siekdami pergalės privalėsime puikiai gintis, dalintis kamuoliu puolime ir mažai klysti.“

Jei „Žalgiris“ gyvena NBA ritmu, rungtynes keičia rungtynės, tai „Anadolu Efes“ paskutinį mačą žaidė kovo 11-ąją dieną Monako Kunigaištystėje.

Ši dvikova baigėsi lietuvio Donato Motiejūno atstovaujamos „Monaco“ ekipos pergale 102:80.

Visai kaip ir rungtynės kovo 8-ąją dieną, kurias E.Atamano kariauna Vitorijoje prieš lietuviškąją „Baskonia“ prapylė 74:87.

Atmetus Rusijos klubų rezultatus, kurie dėl karo Ukrainoje bus anuliuoti jau kitą savaitę, „Anadolu Efes“ savo sąskaitoje turi 12 pergalių ir 10 pralaimėjimų.

Toks rezultatas Eurolygos čempionams šiuo metu leidžia užimti šeštąją poziciją turnyre.

„Mūsų laukia ypatingos svarbos rungtynės. Pralaimėjome du mačus iš eilės ir prieš lemiamą sezono atkarpą pastatėme save į pažeidžiamą poziciją. Sezoną privalome užbaigti stipriai ir atkrintamąsias pasiekti geroje formoje“, – teigė „Anadolu Efes“ puolėjas Chrisas Singletonas.

VIDEO: „Žalia diena“: J.Nebo ateitis, ruso nuojauta ir Eurolygos čempionų testas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas