Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 13

R.Boatrightas pasisveikino su „Ryto“ sirgaliais: „Nekantrauju atvykti į Lietuvą!“

Dėl šeimyninių priežasčių Vilniaus „Rytą“ palikusio lyderio Demetriuso Jacksono įpėdinis Ryanas Boatrightas į Lietuvą atvykti turėtų jau šį šeštadienį, o socialiniame tinkle „Rytas“ pasidalijo pirmąja amerikiečio žinute fanams.

„Ačiū visiems sirgaliams, kurie instagrame man išreiškėte palaikymą. Noriu pasakyti, kad esu labai laimingas, jog galiu atvykti į Lietuvą ir prisijungti prie „Ryto“ šeimos. Negaliu sulaukti, kai ateisite mūsų palaikyti, o komanda ir aš stengsimės iškovoti pergales bei turėti gerą sezoną. Kovokime kartu!“, – sakė „Ryto“ naujokas Ryanas Boatrightas.

27-erių metų R.Boatrightas praėjusį sezoną prieš COVID-19 pandemiją užbaigė Saratovo „Avtodor“ klube, kur treneriu dirbo dabartinis „Ryto“ vairininkas Donaldas Kairys.

VTB Vieningosios lygos sezone per ketverias rungtynes amerikietis vidutiniškai rinko po 16 taškų, 5 rezultatyvius perdavimus bei 14 naudingumo balų.

„Su R.Boatrightu man jau yra tekę dirbti praėjusiame sezone. Į Vilnių šis krepšininkas atvyksta tikrai su didele motyvacija ir noru žaisti, – pristatydamas komandos naujoką prieš kelias dienas sakė „Ryto“ vyr. treneris D.Kairys. – Ryanas yra stiprus ne tik puolime organizuojant ar individualiai užbaiginėjant atakas, tačiau taip pat visas jėgas atiduodantis gynyboje žaidėjas.“

2014-aisiais metais R.Boatrightas su Konektikuto universitetu triumfavo NCAA pirmenybėse, o 2017-aisiais jis buvo nesulaikoma jėga Kroatijoje, laimėjęs taurę, čempionatą bei tapęs finalų MVP.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas