Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 26

Rungtynėmis patenkintas Šaras gyrė varžovus: „Jie mus baudė tarsi Eurolygos komanda“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ šeštadienį 78:69 nugalėjo Lugo „Breogan“ ir Ispanijos ACB pirmenybėse iškovojo trečią pergalę iš tiek pat galimų. Lygos naujokai katalonams priešinosi visas 40 žaidimo minučių ir po rungtynių susilaukė lietuvio pagyrų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Twitter“ nuotr.

„Rungtynes pradėjome su geru nusiteikimu ir didele energija. Vėliau joms įsibėgėjus tikrai nežaidėme blogai, bet kiekvieną mūsų padarytą klaidą jie baudė tarsi būtų Eurolygos komanda. „Breogan“ ekipa žaidžia labai solidų ir organizuotą krepšinį“, – varžovus įvertino Šaras.

„Barcai“ tai buvo paskutinis egzaminas vietiniame fronte prieš artėjančias Eurolygos kovas – jau spalio 1-ąją, penktadienį, katalonai namuose kausis su Berlyno ALBA ekipa.

Įsibėgėjantį dvikovų maratoną Šaras palygino su „prasidedančiu šokiu“. Strategas tikisi, kad jo vadovaujama komanda maksimaliai išnaudos likusį laiką iki starto Eurolygoje.

„Dabar mums liko 3-4 treniruočių sesijos. Šokis prasidėjo – turėsime 12 rungtynių per mėnesį. Kita savaitė mums labai svarbi, nes tai mums bus paskutinės treniruotės prieš ilgą maratoną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas