Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 09 19

„Rytas“ neria į žaidėjų rinką: ilgai lauktas amerikietis į Vilnių neatvyks

Prieš penkias savaites islandą Elvarą Marą Fridrikssoną sirgaliams pristatęs Vilniaus „Rytas“ skelbė apie komplektacijos pabaigą, tačiau prieš sezono startą vėl nėrė į žaidėjų rinką, skelbia 15min šaltiniai, kadangi dėl šeiminių priežasčių amerikietis Toddas Withersas priėmė sprendimą į Lietuvos sostinę nebeatvykti.

„Kadangi gavome nemažai klausimų dėl Toddo atvykimo į Vilnių, galime pasakyti, kad šiuo metu žaidėjas turi šeiminių problemų, kurių nedetalizuosime. Kantriai laukiame, kada jos išsispręs, ir Toddas galės prisijungti prie komandos bei ruoštis artėjančiam sezonui“, – rugpjūčio 30-os dienos Vilniaus „Ryto“ pranešime cituojamas komandos sporto direktorius Donatas Zavackas.

Kaip praneša 15min šaltiniai, namuose JAV viešintis Toddas Withersas jau informavo „Rytą“ dėl neatvykimo į komandą.

Pasak 15min šaltinių, savo rankose paleidžiamąjį raštą laikantis Vilniaus klubas viliasi sulaukti kompensacijos iš naujos 26-erių metų 203 cm ūgio krepšininko karjeros stotelės.

nuotr. FIBA/Toddas Withersas
nuotr. FIBA/Toddas Withersas

Nors „Rytas“ sudarė trumpalaikį kontraktą su Tomu Lekūnu su galimybe jį pratęsti iki sezono pabaigos, 15min šaltiniai informuoja, jog Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionai tyrinėja rinką bei ieško ketvirtos pozicijos žaidėjo.

T.Withersas sezoną Naujojoje Zelandijoje užbaigė rugpjūčio 13-ąją dieną bei išvyko namo į JAV.

Otago „Nuggets“ komandai atstovavęs amerikietis Naujosios Zelandijos lygoje rinko po 14 taškų, 8,7 atkovoto ir 2 perimtus kamuolius, 1,8 rezultatyvaus perdavimo, 1,9 blokuoto metimo ir 19,5 naudingumo balo.

Jau artėjantį sekmadienį „Rytas“ vyks į Uteną, kur susikibs su Donaldo Kairio vadovaujama „Uniclub Casino – Juventus“ komanda.

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleizos ir M.Balčiūno kaktomuša – ar K.Maksvytis turėtų tęsti darbus rinktinėje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas