Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 14

Š.Jasikevičius prieš mūšį su „Real“: „Negalėsime atsipalaiduoti nė minutei“

Vitorijos „Baskonia“ barjerą Ispanijos Karaliaus taurės turnyro pusfinalyje peržengęs Šarūnas Jasikevičius sekmadienį aikštėje tikisi sutikti dar grėsmingesnį žvėrį, kuris pasinaudos kiekviena katalonų aplaidumo akimirka.

„Barcos“ sekmadienio finale, kuris prasidės 19:30 val. Lietuvos laiku, laukia principinis varžovas – Madrido „Real“, pusfinalyje po atkaklios kovos palaužęs Tenerifės „Iberostar“.

Š.Jasikevičius liko patenkintas savo auklėtinių reakcija į prastai sužaistą ketvirtfinalį. Katalonai pusfinalio mače prieš Vitorijos „Baskonia“ didžiąją rungtynių dalį dominavo, tačiau ketvirtajame kėlinyje varžovams leido pavojingai priartėti, o tai ir labiausiai neramina lietuvį.

„Į pusfinalio rungtynes išėjome su teisingu mentalitetu. Jis visuomet yra svarbiausias, kuomet nekalbame apie taktikas. Mes nusipelnėme laimėti. Tačiau dabar turime pamiršti apie šį pusfinalį ir koncentruotis tik finalui, kuriame negalėsime atsipalaiduoti nė minutei, nes prieš mus stos aukščiausio lygio krepšinį žaidžiantis varžovas, kuris mus tikrai nubaus.“

Treneris iš Lietuvos nenorėjo žvalgytis atgal ir prisiminti paskutinio tarpusavio susitikimo ACB pirmenybėse, kuomet „Barca“ įveikė savo varžovus 87:82.

„Kiekvienos rungtynės su Madrido ekipa – nauja istorija. Praeitis nieko nereiškia. Tikimės, jog būsime pasiruošę“, – finišavo Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas