Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 25

S.Scariolo prasitarė: ispanams diriguoti turėtų bent iki Paryžiaus olimpinių žaidynių

Ispanijos rinktinės pergalių architektas Sergio Scariolo vyriausiojo trenerio posto užleisti artimiausiu metu neketina. Patyręs strategas, šiuo metu esantis saviizoliacijoje Kanadoje, prasitarė, jog su Ispanijos krepšinio federacija derasi dėl naujos bendradarbiavimo sutarties, pagal kurią treneris su rinktine dirbtų bent iki 2024 metų Paryžiaus olimpinių žaidynių.
Sergio Scariolo
Sergio Scariolo / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Abi pusės yra pasiruošusios pratęsti bendradarbiavimą iki pat 2024 olimpinių žaidynių. Dėl to esu labai laimingas, tačiau iki sutarties pasirašymo dar liko suderinti keletą detalių“, – Eurosport teigė italas.

Skirtingais laikotarpiais jau dešimtmetį su stipriausiais Ispanijos krepšininkais besidarbuojantis 59-erių strategas rudenį su rinktine iškovojo savo pirmą planetos pirmenybių auksą, o dabar S.Scariolo taikosi į vienintelį su ispanais dar neiškovotą aukso medalį – olimpinių žaidynių.

NBA čempionės „Toronto Raptors“ trenerių štabe taip pat dirbantis treneris pateikė savo nuomonę ir apie Ispanijos ACB krepšinio čempionato pratęsimo idėją – turnyrą, kuriame susigrumtų 12 stipriausių lygos ekipų.

„Ši idėja brendo jau prieš kurį laiką, tačiau norint ją įgyvendinti reikia būti atsargiems kaip niekad. Ant kortos būtų pastatytos ne tik žaidėjų sveikatos, bet ir visko, kas sukasi aplink sportą. Gyventojų sveikata šioje situacijoje yra esminė, todėl viskas privalo būti kruopščiai įvertinta“, – kalbėjo Scariolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas