Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 29

Šalčio prisibijantis „Žalgirio“ taikinys: „Nemanau, kad kelsiuosi į Lietuvą“

Ilgametis Eurolygos žaidėjas Jaysonas Grangeris atsidūrė Kauno „Žalgirio“ akiratyje, tačiau šalčio prisibijantis urugvajietis veikiausiai į Lietuvą nesikels, teigdamas, kad jam dėmesį rodo ir stipriausios Europos komandos.

Intensyviai rinkoje besidairantis Kauno „Žalgiris“ ieško pagrindinio įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo, kurie turėtų pakeisti išvykusius Thomasą Walkupą ir Marių Grigonį, o kandidatų sąraše, pasak 15min šaltinių, yra ir Corey Waldeno (Belgrado „Crvena zvezda“), Nicolo Laprovittolos (Madrido „Real“) bei Jaysono Grangerio (Berlyno ALBA) pavardės.

Tiesa, pastarasis krepšininkas prie Lietuvos čempionų veikiausiai neprisijungs.

Vienu geriausių visų laikų Urugvajaus krepšininkų laikomas 31-erių J.Grangeris tinklalapiui „basquettotal.com“ atskleidė, jog dėmesi jam rodo ir galingiausi Eurolygos klubai, o Lietuva šio pietiečio nevilioja dėl vienos akivaizdžios priežasties.

„Nemanau, kad kelsiuosi į Lietuvą, ten labai šalta, – juokdamasis teigė J.Grangeris – Ačiū Dievui, kad šįmet turiu keletą Eurolygos klubų pasiūlymų, nors dvejus metus buvau traumuotas. Yra labai įdomių pasiūlymų iš Eurolygos atkrintamųjų ar finalo ketverto komandų. Šiomis savaitėmis mes analizuojame situaciją, o dabar koncentruojuosi į nacionalinę rinktinę.“

31-erių metų 188 cm ūgio gynėjas pastarąjį sezoną rungtyniavo Berlyno ALBA gretose ir Eurolygos kovose per 23 minutes pelnė 8,1 taško, atkovojo 2,7 ir perėmė po 1 kamuolį, atliko 4,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinko 11,4 naudingumo balo.

ALBA buvo ketvirtoji J.Grangerio komanda Eurolygoje, po etapų Malagos „Unicaja“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Vitorijos „Baskonia“ ekipose.

Pirmajame 2019–2020 metų sezono ACB mače „Žalgirio“ norimas gynėjas nusitraukė Achilo sausgyslę ir krepšinio nežaidė metus laiko.

J.Grangeris buvo išrinktas naudingiausiu 2020–2021 metų sezono Vokietijos finalo žaidėju, kai ALBA 3:1 įveikė Miuncheno „Bayern“.

VIDEO: PIKENROLAS: (ne)tikėti rinktinės atkabinimai, keisti žaidėjų prietarai ir M.Echodas prieš agentą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas