Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sandoris įvykdytas: „Tesonet“ įsigijo Didžiosios Britanijos komandą

Kelias savaites užtrukęs procesas baigtas – „Tesonet“, kuriai priklauso dalis Kauno „Žalgirio“ akcijų, įsigijo Didžiosios Britanijos krepšinio klubą Londono „Lions“.

Pirmą kartą šį žinia buvo pranešta liepos pabaigoje, kai pats „Žalgiris“ pasidalino žinia, jog „Tesonet“ įsigijo „Lions“, o su Londono klubu bendradarbiavimą pradės ir pati Kauno komanda.

Nors buvę „Lions“ savininkai vėliau teigė, kad sandoris nėra baigtas, dabar jį patvirtino sandorį įvykdžiusios bankroto paslaugų teikėjos „Hudson Weir“ kompanijos administratorius Hasibas Howladeris.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „Tesonet“ ir Kauno „Žalgiris“ yra naujieji klubo savininkai, o pardavimą per mažiau nei dvi savaites įvykdė „Hudson Weir“, kuriems klubo administravimas buvo patikėtas prieš mažiau nei dvi savaites“, – teigiama pranešime, kurį cituoja „City A.M.“ kanalas.

„Lions“ klubas, kuris pastaruosius du sezonus varžėsi Europos taurėje, buvo arti išnykimo, kai subyrėjo jį valdžiusi „777 Partners“ organizacija.

Bet tuomet į situaciją įsijungė „Tesonet“ ir „Žalgiris“. Nors buvę klubo savininkai teigė, kad gavo dar du pasiūlymus, „City A.M.“ praneša, kad „Tesonet“ buvo vieninteliai, pateikę pasiūlymą už Londono klubą.

Jis ateinančiame sezone nerungtyniaus Europos taurėje ir varžysis tik Didžiosios Britanijos krepšinio lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas