Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 19

Šaras laimingas po ketvirtfinalio triuškinimo: „Mėgavausi savo komanda“

Šarūnas Jasikevičius buvo itin piktas ant savo krepšininkų Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalio pradžioje, tačiau vėliau lietuvio pyktis išgaravo - jis mėgavosi savo komandos žaidimu ir pergale 107:70 prieš Manresos BAXI.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Euroleague.net

Pirmą kėlinį Manresos ekipa net laimėjo 26:22, bet antro ir trečio kėlinių bendras rezultatas buvo net 66:27 „Barcos“ naudai.

„Iš pradžių žaidėme neteisingai, bet apie tai pasikalbėjome ir labai gerai sureagavome. Mėgavausi savo komanda, nėra lengva nugalėti Manresą – vieną geriausių ACB komandų – trisdešimčia taškų. Valandą galime pasimėgauti pergale, bet tuomet turime iškart ją pamiršti“, – kalbėjo Šaras.

Džiaugėsi treneris ir Alexo Abrineso pasirodymu – po penkis mėnesius trukusio traumos gydymo grįžtantis žaidėjas nustebino strategą, pelnydamas 11 taškų ir atkovodamas 5 kamuolius.

„Nemeluosiu – nesitikėjau to iš jo. Jis nieko panašaus dar nerodė net treniruotėse. Jis perėmė kelis kamuolius, pataikė baudas, pridėjo gero ritmo. Esu labai patenkintas“, – teigė Š.Jasikevičius.

Pusfinalyje šeštadienį „Barcos“ laukia Mursijos UCAM komanda, kuri ketvirtfinalyje 86:83 nukovė „Valencia“ ekipą.

„Tai ypatingai sunki komanda, labai fiziška, labai stipri psichologiškai. Privalai būti pasiruošęs. Tai, ką jie padarė ketvirtfinalyje – labai sunku. Reikia atiduoti pagarbą šiai komandai“, – teigė Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas