Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 11

Serbų žiniasklaida apie pergalę prieš Lietuvą – išplėšta nagais paskutinėmis sekundėmis

Serbijos rinktinės žaidimas kontroliniame mače su Lietuva Aleksandrui Džordževičiui užminė daug klausimų, tačiau šios Balkanų šalies žiniasklaida savo numylėtiniams buvo kur kas atlaidesnė. Serbijos žurnalistai džiaugėsi, kad pilnutėlėje arenoje su sirgaliais „ereliai“ atsisveikino pergalingai bei gyrė NBA klubuose žaidžiančius savo lyderius.
Serbijos žiniasklaida
Serbijos žiniasklaida / 15min nuotr.

„Serbija nagais išplėšė pergalę sausakimšoje arenoje: į Kiniją „ereliai“ išlydėti ovacijomis, – skelbia telegraf.rs antraštė. – Pavojingi lietuviai buvo įveikti tik pačioje pabaigoje, o raktas į pergalę buvo surastas tik pačiomis paskutinėmis minutėmis. Būtent tada stipri gynyba bei dvi nuostabios Nikola Jokičiaus ir Nemanja Bjelicos atakos leido susikurti lemiamą pranašumą, į kurį lietuviai nerado atsakymo“.

„Visą mačą atsilikinėję „ereliai“ lemtingą smūgį sudavė pačiomis paskutinėmis minutėmis, – džiaugiasi ir „Sportski žurnal“. – Bloga pradžia, nelemta Milošo Teodosičiaus trauma, bet galiausiai išplėšta pergalė.“

„Sportski žurnal“
„Sportski žurnal“

„NBA trejetas surengė puikų sugrįžimą: Serbija po didelio mūšio palaužė Lietuvą. Bogdanas Bogdanovičius, Nemanja Bjelica ir Nikola Jokičius sutraukė pilną areną ir surengė puikią atsisveikinimo šventę saviems sirgaliams“, – džiaugiasi novosti.rs.

„Novosti“
„Novosti“

„Pilna „Štark“ arena atėjo pažiūrėti į tai, ką Serbija turi geriausio ir neturėjo nusivilti – šeimininkai surengė nuostabų sugrįžimą po slogaus pirmojo ketvirčio ir puikios Lietuvos, kurią į priekį vedęs Marius Grigonis dar iki pertraukos buvo įmetęs 18 taškų“, – rašo telegraf.rs.

„Telegraf“
„Telegraf“

Šis tinklalapis taip pat pažymi, kad antroje pusėje serbams atsitiesti leido didesnis potencialas puolime.

„Nikola Jokičius pelnė 13 taškų, o jo žaidimą akylai arenoje stebėjo „Denver Nuggets“ generalinis vadybininkas Artūras Karnišovas ir vyriausiasis komandos treneris Mike'as Malone'as“, – pastebi serbų žiniasklaida.

„Informer“
„Informer“

„Informer“ pažymi, kad N.Jokičiaus sugrįžimas į rinktinę trenerius turėjo nuteikti ypač viltingai.

„Net amerikiečiai buvo palikti šoke. Užteko vos kelių akimirkų, kad "Erelių" marškinėlius vėl apsivilkęs komandos lyderis įrodytų ko yra vertas. Jokičius tiesiog parodė savo klasę ne tik puikiai judėdamas aikštėje, bet ir užbaigdamas atakas iš įvairių pozicijų“, – rašo „Informer“ ir reportažą papuošia epizodais su „Denver Nuggets“ žvaigždės dėjimais.

VIDEO: Nikola Jokičiaus dėjimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento