Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 28

Su „Barcelona“ atsisveikinantis Šaras kreipėsi į katalonų klubo sirgalius

Šarūnas Jasikevičius po trejų metų darbo skiriasi su „Barcelona“ klubu, o palikdamas Katalonijos organizaciją skyrė padėką šios ekipos sirgaliams.

2020 metais Kauno „Žalgirį“ į saulėtąją Barseloną iškeitęs Šaras taip ir negrąžino Eurolygos trofėjaus į Katalonijos sostinę, bet kolekcionavo kitus titulus – po dusyk jo vadovaujama „Barca“ laimėjo Ispanijos ACB lygą ir Karaliaus taurę.

Atrodė, kad praėjusią savaitę užtikrintai pasiektas ACB lygos trofėjus leis Š.Jasikevičiui likti prie „Barcelona“ vairo ir kitame sezone, bet kiek netikėtai abi pusės susitarimo pasiekti nesugebėjo.

Palikdamas Katalonijos klubą Š.Jasikevičius skyrė gražius žodžius „Palau Blaugrana“ arenoje jį ir jo ekipą palaikiusiems sirgaliams.

„Esu dėkingas už jūsų nuostabų palaikymą per visus šiuos metus!“ – rašė Šaras instagrame, kreipdamasis į „Culers“ – taip vadinami ištikimiausi „Barcelona“ aistruoliai.

Anot pranešimų, katalonai siūlė kauniečiui stipriai susimažinti atlyginimą, o su tuo nesutikęs Šaras paliko „Barca“ komandą.

Iš viso joje lietuvis praleido septynerius metus – ketverius kaip žaidėjas (2000-2003 ir 2012-2013 m.) ir trejus kaip treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas