Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 07

Sudėtingą savaitę pasitinkantis Šaras džiaugėsi galėjęs pailsinti lyderius

Namo iš Kauno grįžusi „Barcelona“ sekmadienio vakarą neturėjo vargo Ispanijos čempionato rungtynėse, o katalonų strategas Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi galėjęs suteikti minučių rečiau ant parketo išbėgantiems krepšininkams.

Šaro vadovaujama „Barca“ 91:63 sutriuškino Las Palmaso „Gran Canaria Herbalife“ su Tomu Dimša, o į didžiąją dalį klausimų Katalonijos komanda atsakė dar per pirmus du kėlinius, kuriuos laimėjo net 53:30.

„Tai mums buvo geras vakaras. Labai gerai pradėjome rungtynes, buvome susikaupę nuo pirmųjų minučių ir tai leido daugiau pažaisti ir kitiems žaidėjams“, – spaudos konferencijoje kalbėjusį kaunietį cituoja „Mundo Deportivo“.

Labiausiai Š.Jasikevičius išskyrė 21-erių Sergi Martinezą ir metais jaunesnį Leandro Bolmaro, kurie žaidė atitinkamai 30 ir 20 minučių. Iš kitų rečiau aikštėje pasirodančių krepšininkų Artiomas Pustovyjus rungtyniavo 22 minutes.

VIDEO: Šaras prieš Martiną Schillerį ir „Žalgirį“ sukaustęs planas

Pataupyti žaidėjus „Barcai“ pavyko prieš savaitę, per kurią teks žaisti net tris sykius.

Jau antradienį nukeltose Eurolygos rungtynėse namie „Barca“ priims Pirėjo „Olympiakos“, penktadienį Barselonoje svečiuosis ir Milano „Olimpia“, o sekmadienį Šaro auklėtinių laukia Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ komanda su Laurynu Biručiu ir Laurynu Beliausku.

„Esame patenkinti, nes prieš savaitę, kai žaisime trejas rungtynes, pažaisti gavo visi. Labai džiaugiuosi už Sergi Martinezą ir Leandro Bolmaro, kurie labai prisidėjo prie pergalės“, – sakė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas