Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 12

Už Amar'e Stoudemire'o nusižengimą – tūkstantinė bauda „Maccabi“ klubui

Tel Avivo „Maccabi“ atstovaujanti buvusi NBA žvaigždė užtraukė tūkstantinę baudą savo klubui dėl to, kad nesilaikė karantino taisyklių ir buvo užfiksuotas parduotuvėje.
Amar'e Stoudemire'as
Amar'e Stoudemire'as / „Scanpix“ nuotr.

Šešis kartus į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes rinktas puolėjas dar prieš kelias savaites piktinosi Izraelio lygos vadovų nustatytomis taisyklėmis, kurių turi laikytis visi žaidėjai.

Tel Avivo „Maccabi“ klubą sezono viduryje papildžiusi buvusi NBA žvaigždė atkreipė dėmesį į reikalavimą du mėnesius nekelti kojos iš namų.

„Ką tik sužinojau, kad Izraelio lyga prašo visų žaidėjų du mėnesius likti namuose, kai visi kiti (komandų personalas ir visa šalis) gali mėgautis nuostabia Izraelio vasara. Esu vienišas tėvas, kuris turi rūpintis savo sūnumi (maistu, mokykla, pomokykline veikla). Nėra šansų, kad liksiu namuose dviem mėnesiams. Likau Izraelyje per visą karantiną, laikiausi visų taisyklių, o dabar mus, žaidėjus, už tai baudžia. Atsiprašau, bet negalėsiu to padaryti“, – tuomet rašė amerikietis, turintis žydiškų šaknų.

Viešai pasisakęs apie jam nepatinkančias karantino taisykles, 37-erių A.Stoudemire'as nė nemanė jų laikytis ir prieš kelias dienas buvo užfiksuotas su kauke viename iš Tel Avivo prekybos centrų.

„Maccabi“ už tokį žaidėjo elgesį gavo 30 tūkst. šekelių (apie 7,7 tūkst. eurų) baudą, tačiau oficialiame pranešime patvirtino, kad ketvirtadienį gauti koronaviruso testų rezultatai parodė, jog A.Stoudemire'as nėra užsikrėtęs COVID-19.

„Amar'e Stoudemire'as yra tėvas, vienas auginantis savo sūnų. Matėme nuotraukas, kuriose jis buvo užfiksuotas prekybos centre su kauke ant veido. Pagal taisykles, jam negalima eiti į lauką ar parduotuvę, tad jis jas pažeidė. Žaidėjai turėtų laikytis taisyklių, o klubas įvertins jų įvykdytus pažeidimus. Vis dėlto svarbu paminėti, kad gavus antruosius COVID-19 testų rezultatus, Amar'e nebuvo užsikrėtęs“, – rašoma pranešime.

Kiek anksčiau dėl karantino taisyklių pažeidimo nubaustas ir dar vienas buvęs NBA žaidėjas, Tel Avivo „Hapoel“ rungtyniaujantis Jordanas Hamiltonas. Jo klubui taip pat skirta 30 tūkst. šekelių bauda.

Izraelio čempionatas tęsis birželio 21 dieną. Jame dalyvaus visos 12 turnyro komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas