Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 29

„Žalgirio“ ne kartą medžiotas įžaidėjas taps M.Kalniečio ir M.Kuzminsko bendraklubiu

Kauno „Žalgirio“ 2018 ir 2019 m. vasaromis medžiotas įžaidėjas Nigelas Williamsas-Gossas karjerą veikiausiai pratęs dviejų lietuvių atstovaujamame Krasnodaro „Lokomotiv“ klube.
Nigelis Williamsas-Gossas
Nigelis Williamsas-Gossas / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Anot „Mozzart Sport“, 26-erių įžaidėjas yra arti susitarimo su vienais Europos taurės favoritų.

191 cm ūgio krepšininkas pirmąsyk „Žalgirio“ dėmesį patraukė po 2017-2018 m. sezono Belgrado „Partizan“ komandoje, tačiau didelio susidomėjimo iš Europos komandų sulaukęs amerikietis tąsyk pasirinko Pirėjo „Olympiakos“.

Dar sykį „Žalgirį“ treniravęs Šarūnas Jasikevičius N.Williamsą-Gossą medžiojo 2019 m. vasarą, bet tuomet įžaidėjas netikėtai pasirašė sutartį su „Utah Jazz“ klubu.

Vis dėlto NBA klube jis neprigijo. Praėjusiame sezone N.Williamsas-Gossas į aikštę išbėgo tik per 10 rungtynių, o jo taškų vidurkis siekė viso labo 1,4.

Daugiau laiko įžaidėjas praleido G lygoje, kur atstovavo dabartinio „Žalgirio“ stratego Martino Schillerio treniruotai „Salt Lake City Stars“ komandai. Dukterinėse NBA pirmenybėse įžaidėjo vidurkiai siekė 15,3 taško ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Jei sėkmingai užbaigs derybas su „Lokomotiv“ klubu, N.Williamsas-Gossas taps Manto Kalniečio ir Mindaugo Kuzminsko komandos draugu.

„Lokomotiv“ Europos taurės C grupėje laimėjo 8 kartus iš 10 ir užėmė antrąją vietą, o VTB Vieningoje lygoje su 8 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais Krasnodaro klubas yra ketvirtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas