Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 02

„Žalgiris“ krenta iš lenktynių: „Lokomotiv“ įžaidėjui – didžiulis grandų dėmesys

Vienas iš labiausiai Martino Schillerio ir Kauno „Žalgirį“ akį traukusių žaidėjų buvo Krasnodaro „Lokomotiv“ gynėjas Nigelas Williamsas-Gossas, tačiau Lietuvos čempionai finansiškai negali konkuruoti su į lenktynes dėl šio krepšininko pasijungusiais Europos gigantais.
Nigelas Williamsas-Gossas
Nigelas Williamsas-Gossas / Eurocupbasketball

Kaip praneša 15min šaltiniai, ant N.Williamso-Gosso stalo jau guli dvejų metų 2 milijonų eurų Pirėjo „Olympiakos“ pasiūlymas, tačiau krepšininkas linkęs neskubėti, nes po puikios sezono pabaigos Krasnodare variantų šiam amerikiečiui tikrai netrūksta.

„Eurohoops“ žurnalistas Chema de Lucas skelbia, jog 26-erių metų 188 cm ūgio krepšininkas yra pažengusiose derybose su Madrido „Real“.

Teigiama, jog į Madridą turi atvykti N.Williamsas-Gossas, o ne Pierria Henry, kaip buvo skelbiama sezono antroje pusėje.

Europos taurėje per šešerias rungtynes N.Williamsas-Gossas rinko po 17 taškų (50 proc. trit.), 5,2 rezultatyvaus perdavimo, 2,5 atkovoto ir 2,3 perimto kamuolio, 2 klaidas ir 19 naudingumo balų.

VTB Jungtinėje lygoje – 17,9 taško, 6,7 rezultatyvaus perdavimo, 3,6 atkovoto kamuolio ir 21,2 naudingumo balo.

„Jeigu atvirai, tai nieko blogo apie jį negaliu pasakyti, – 15min apie komandos draugą Krasnodare kalbėjo Mantas Kalnietis. – Tai žmogus, kuris niekada nedarys problemų. Jis yra superinio charakterio, komandinis žaidėjas. Labai protingas, labai darbštus. Galiu guldyti galvą, kad toks krepšininkas atvykęs nepridarys problemų ir nesugadins mikroklimato. Kitas dalykas – jis tobulėjantis žaidėjas, daug dirbantis ir to norintis. Bet jei Paulius Motiejūnas manęs paklaustų, ar toks krepšininkas tinka į pagrindinio įžaidėjo vietą, jis vis dėlto yra daugiau taškų rinkėjas. Daugiau antras numeris nei įžaidėjas. Aš nesiryžčiau Nigelo statyti į Thomaso Walkupo vietą, jei taip būtų mąstoma. Nigelas gali puikiai skirstyti kamuolius, bet nėra tas kūrėjas. Luko Lekavičiaus irgi pagrindinė opcija puolime yra metimas. Nigelas turi nerealiai gerą sezoną, žaidžia pas mus super. Tikrai turės variantų rinkoje, yra jaunas, todėl turės galimybių rinktis.“

„Žalgiris“ toliau tyrinėja rinką, akiratyje yra ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“ gynėjas Jaleenas Smithas, bet Kaune gali likti ir Thomasas Walkupas, kuris dar nedavė galutinio atsakymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas