Sportas gyvai
2023 10 23

Žiniasklaida ir pareigūnai: Lenkijoje sumušta amerikiečių krepšininkė patyrė galvos traumą

Lenkijoje praėjusios savaitės viduryje buvo sumušta profesionalaus šalies moterų krepšinio klubo krepšininkė amerikietė, ji patyrė galvos traumą, o užpuolikas vėliau buvo sulaikytas, sekmadienį pranešė pareigūnai ir lenkų žiniasklaida.
Getty Images via AFP-Scanpix nuotr.
Getty Images via AFP-Scanpix nuotr.
Temos: 2 Lenkija Trauma

Privati radijo stotis RMF FM nurodė, kad Mikayla Cowling, žaidžianti Gdynės klube „VBW Arka Gdynia“, buvo užpulta vėlų trečiadienio vakarą viename Gdansko muzikos klube. Radijo stotis taip pat citavo klubo atstovų žodžius, kad dėl žiauraus sumušimo krepšininkei, be kitų sužalojimų, lūžo akiduobės kaulai.

Gdanskas yra netoli Gdynės Baltijos jūros pakrantėje.

„Esu pasipiktinęs, kad įvyko tokia gėdinga situacija. Smurtas ir agresija yra nepriimtini ir jiems reikia priešintis“, – sekmadienį socialiniame tinkle „X“ nurodė Gdynės meras Wojciechas Szczurekas.

„Laimei, policija greitai sučiupo užpuoliką. Žaidėjai linkime geros sveikatos!“ – pridūrė jis.

Išpuolis įvyko po moterų krepšinio Europos taurės rungtynių, kuriose Gdynės komanda rezultatu 77:47 įveikė varžoves iš Šveicarijos – „BCF Elfic Fribourg“. Rungtynių metu M.Cowling pelnė 7 taškus.

„VBW Arka Gdynia“ prezidentas Boguslawas Witkowskis interviu Lenkijos valstybinei naujienų agentūrai PAP sakė, kad žaidėją prie moterų tualeto užpuolė apsaugos darbuotojas.

27-erių M. Cowling buvo kelis kartus smogta į galvą, o pagriuvusi ji buvo spardoma. Anot B.Witkowskio, sunkiausiai buvo sužalotas krepšininkės veidas, sportininkei lūžo akiduobės kaulai. Jis pridūrė, kad žaidėja yra stebima namuose ir kad kitą savaitę jai bus atliekami papildomi tyrimai.

PAP taip pat citavo policijos atstovą spaudai, kuris sakė, kad užpuolikas, 48 metų vyras, buvo sulaikytas penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius