Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

42-erių Simas Jasaitis nestabdo: sužais dar vieną sezoną

42-ejų metų Lietuvos krepšininkas Simas Jasaitis nesiruošia kabinti sportbačių ant vinies. Oficialiai skelbiama, kad snaiperis dar sezonui lieka Italijoje, Kapo D’Orlando „Orlandina Basket“ ekipoje.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / D.Lukšta

Praėjusį sezoną su šiuo klubu S.Jasaitis laimėjo žemesnio pajėgumo trečiąją Italijos lygą ir nuo kito sezono varžysis stipriausiame trečiajame divizione.

Jis rinko po 17,3 taško.

„Labai džiaugiuosi, kad liksiu dar vienam sezonui, myliu šį klubą ir be galo noriu pasiekti aukštus tikslus, – cituojamas S.Jasaitis. – Galbūt tai bus paskutinis mano sezonas ir noriu atiduoti visą savo širdį miestui bei mus palaikantiems bei mylintiems žmonėms.
Esu įsitikinęs, kad kartu galime pasiekti bet kokį tikslą.“

Praėjusią vasarą S.Jasaitis buvo nusprendęs baigti karjerą ir prisijungti prie Mažeikių klubo trenerių štabo, tačiau sulaukęs italo pasiūlymo staigiai nukabino sportbačius nuo vinies.

Tai bus 25-asis S.Jasaičio karjeros sezonas. 2000-aisiais krepšininkas ją pradėjo Vilniaus „Sakaluose“, o vėliau žaidė tokiuose garsiuose klubuose, kaip Vilniaus „Lietuvos rytas“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Baskonia“, Badalonos „Joventut“ ar Stambulo „Galatasaray“.

Su Lietuvos rinktine S.Jasaitis 2007 m. laimėjo Europos čempionato bronzą. Tokios pat prabos medaliu atletas pasidabino 2010 m. pasaulio čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas