Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 09

A.Bružas ir R.Kaukėnas apie „Wolves“ komplektaciją: „Branduolys bus lietuviškas“

„Basketball Holding Company“ prezidentas Rimantas Kaukėnas ir krepšinio operacijų vadovas Algimantas Bružas šią savaitę išvyko į Las Vegasą, kur liepos 7-17 dienomis vyksta NBA Vasaros lyga. Ten ieškos talentingų krepšininkų, kurie galėtų prisijungti prie „Wolves“ komandos.
Algimantas Bružas
Algimantas Bružas / Youtube.com stopkadras

Vis dėlto naująjį krepšinio projektą į tiesiąją bandantys išvairuoti vadovai pažymi, kad komandos pagrindą turėtų sudaryti Lietuvos krepšininkai.

„Mes neturime laiko. Labai daug dalykų reikia padaryti per artimiausias kelias savaites. Dirbti tenka neskaičiuojant darbo valandų. Kartu su R. Kaukėnu ir Rimu Kurtinaičiu bandome padaryti šią komandą kuo geresne“, – klubo išplatintame vaizdo įraše kalba A.Bružas.

„Reikalingas tam tikras komandos branduolys, kuris bus lietuviškas. Norime žaisti greitą, agresyvų krepšinį. Būti agresyvūs gynyboje ir turintys ką pasiūlyti puolime – tokią viziją matydami lipdome komandą“.

Norisi, kad tai būtų universalumu pasižyminti komanda, galinti prisitaikyti prie taktinių sprendimų ir žaisti kaip kumštis

„Nėra lengva. Geresni Lietuvos žaidėjai turi pasirinkimą, nes jų nori ne tik Lietuvos, bet ir užsienio komandos. Mums reikia nuveikti nelengvą darbą įtikinėjant ir įrodinėjant, kodėl esame geresnis pasirinkimas“, – pridūrė A.Bružas.

R.Kaukėnas antrino: „Norisi, kad tai būtų atletiška, greita, gerai besiginanti ir universalumu pasižyminti komanda, galinti prisitaikyti prie taktinių sprendimų ir žaisti kaip kumštis“.

Kalbėdamas apie R.Kurtinaitį, R.Kaukėnas pasidžiaugė, kad „toks charizmatiškas ir daug pasiekęs treneris norėjo prisidėti prie komandos“.

Adas Juškevičius – pirmasis „Wolves“ žaidėjas, apie kurio atvykimą paskelbta oficialiai.

„Adas, visų pirma, yra labai patyręs žaidėjas, išlaikantis aukštą žaidimo lygį eilę metų. Jis labai gerai žino savo stiprybes ir labai savimi pasitiki. Manau, bus užtikrintumo aikštelėje pavyzdys kitiems“, – kalbėjo A.Bružas.

Įvertinęs A.Juškevičių kaip puikų metiką, A.Bružas atkreipė dėmesį, kad pastaraisiais metais krepšininkas padarė didelę pažangą kaip kūrėjas: „Permėje turėjo daug atsakomybių kuriant žaidimą, įtraukiant kitus į žaidimą, todėl tikimės, kad galės mums pasiūlyti dar ir tai“.

VIDEO: A. Bružas ir R. Kaukėnas apie trenerį, kovą dėl lietuvių ir NBA Vasaros lygą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas