Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Trinchieri apibendrino pasirengimą sezonui – nerimą kelia tik vienas dalykas

Sezonui besirengiantis Kauno „Žalgiris“ baigė draugiškų rungtynių ciklą. Andrea Trinchieri sako esąs patenkintas nuveiktu darbu ir informacija apie komandą, kurią atskleidė kontrolinės rungtynės. Tiesa, pripžino A.Trincieri, vienas dalykas kelia nerimą.

Primename, kad draugiškų rungtynių cikle „Žalgiris“ 89:57 įveikė Utenos „Juventus“, 94:62 – Baku „Sabah“, 80:60 – Berlyno ALBA, bet 74:75 nusileido Bursos „Tofaš“ ir 64:75 – „Anadolus Efes“.

„Labai naudingos rungtynės, žaidėme prieš labai gerą komandą, – po pastarųjų rungtynių su „Anadolu Efes“ kalbėjo A.Trinchieri. Tai fiziškai labai stipri komanda, kuri mums parodo, kur turime tobulėti. Tai yra, gerinti kovą dėl kamuolių, didinti fiziškumo lygį“.

„Pirmoje rungtynių pusėje darėme daug klaidų gynyboje, bet žaidėme su gera energija beveik visą laiką. Tik mačo pabaigoje pristigome disciplinos, ir tai kainavo pergalę“, – pridūrė treneris ir tęsė:

„Vis dėlto esame labai patenkinti, pamatėme, kur reikia dirbti toliau. Vienintelis dalykas, kuris kelia nerimą, kad Tyrone'as Wallace'as nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Kai tavo įžaidėjas nesužaidžia nė vienerių kontrolinių rungtynių – nerimo yra. Visa kita – gavome tai, ko norėjome“.

T.Wallace'as draugiškų rungtynių etapą praleido dėl blauzdos traumos, bet iki sezono starto turėtų atsigauti. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną „Žalgiris“ pradės rugsėjo 22 dieną rungtynėmis su „Šiauliais“.

VIDEO: Andrea Trinchieri: “It was a very useful week, we know on what to work now”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas